ΦΡΙΚΗ σε Δημοτικό της Κοζάνης – Δείτε τι έκανε δασκάλα στον μαθητή της ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού!

Την καταγγελία επιβεβαίωσε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης…
Κεντρικό θέμα συζήτησης τα όσα έγιναν στο δημοτικό σχολείο…

Ένα ακόμη περιστατικό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καταγγέλεται πως σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σχολείο της περιοχής και συγκεριμένα στο δημοτικό σχολείο της Γαλατινής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία γονέα μαθητή, η οποία έχει γίνει επισήμως στη διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, δασκάλα που υπηρετεί στο εν λόγω σχολείο φέρεται να πέταξε στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον…παραδειγματίσει, καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να είχε κάνει το ίδιο με τοστ άλλου συμμαθητή του!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το εν λόγω περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού! Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννης Γκαμπούρας, επιβεβαίωσε την καταγγελία, σημειώνοντας πως ο ίδιος έχει δώσει άμεσα τη εντολή για διερεύνηση της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως συνεβησαν όλα τα παραπάνω…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *