ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συλλέγει όπως έχει ήδη ανακοινώσει σχολικά είδη για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ο Σεπτέμβρης μπαίνει βρίσκοντας πολλά παιδιά στην ανέχεια και τους άνεργους γονείς σε αδυναμία να παρέχουν τα …..
απαραίτητα ώστε τα παιδιά τους να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογική κατάσταση και την οικογενειακή συνοχή και ισορροπία των συνανθρώπων μας.

Σε μια περίοδο που η παιδεία πλήττεται σε όλα τα επίπεδα από τα παράλογα έξωθεν επιβαλλόμενα μνημονιακά μέτρα, πλήρως δε και ανερυθρίαστα αποδεκτά από τη συγκυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου, με σχεδόν δεδομένο τον κίνδυνο τα σχολεία να κλείσουν πριν καλά καλά ξεκινήσουν λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που αναμένονται από τους εκπαιδευτικούς, προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού τόσο να αναδείξουμε τα προβλήματα αυτά και να πιέσουμε ώστε να λυθούν πολιτικά, αλλά και να σταθούμε όλοι ενεργά δίπλα στους συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια άμεσα και στη πράξη. Γνωρίζοντας πως τέτοιες ενέργειες δεν αποτελούν οριστική λύση, δεν ξεχνάμε πως προσφέρουν έστω μια ανακούφιση αλλά και ελπίδα και καλούμε άπαντες να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Μέλη και στελέχη της Νεολαίας βρέθηκαν χθες Σάββατο 31 Αυγούστου έξω από την ελληνική επιχείρηση Μουστάκας στον Πειραιά, υπό την ευθύνη της Δώρας Παληοδήμου, Στέλλας Συρίγου και Άγγελου Ωραιόπουλου του Τομέα Εθελοντισμού, καλώντας τον κόσμο να είναι αλληλέγγυος και ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση η οποία μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς, προγραμματίζοντας πανελλαδικά αντίστοιχες δράσεις και για το επόμενο Σάββατο.

http://www.anelneolaia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *