Ίλιτς: «Καμία συμφωνία με τον ΠΑΟΚ»

Ο Μπράνα Ίλιτς υπογράμμισε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του, πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ μίλησε και για την κατάσταση στην ομάδα των Ιωαννίνων, μετά τη μη εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Αρχικά, ο Ίλιτς τόνισε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα «Sport»: «Από τον Φεβρουάριο έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ήδη από το χειμώνα οι συμπαίκτες μου Χαρίσης και Κοροβέσης έχουν υπογράψει στον ΠΑΟΚ και θα φύγουν εκεί το καλοκαίρι. Δεν θα με πείραζε καθόλου να είμαι μέρος του ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος επιθετικός τόνισε για την κατάσταση στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ομάδα δεν πήρε άδεια για την Ευρώπη και αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος μπορεί να αποκτήσει μόνο δύο ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών. Πολλοί βασικοί παίκτες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και η ομάδα δεν μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *