Βρέθηκε απαγχονισμένος σε κελί

Ένας Αμερικανός βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα σε κελί αστυνομικού τμήματος στην πόλη Ισμαϊλίγια της Αιγύπτου, όπου κρατούνταν, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας. …

Ο Τζέιμς Χένρι, 55 ετών που φέρεται να αυτοκτόνησε, είχε δηλώσει στις αρχές ότι είναι αξιωματικός εν αποστρατεία, σύμφωνα με τις πηγές αυτές που πρόσθεσαν ότι το πτώμα του βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε αστυνομικό τμήμα του Άουαλ.

Ο άνδρας είχε συλληφθεί τον Αύγουστο επειδή είχε παραβιάσει την απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί μετά το τελευταίο κύμα βίαιων επεισοδίων στην Αίγυπτο, έπειτα από την ανατροπή από τον στρατό του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.

Ο Χένρι είχε συλληφθεί στον δρόμο που συνδέει το αλ Αρίς με τη Ράφα, στο βόρειο Σινά, και είχε ισχυριστεί ότι κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας.

Αξιωματούχοι σημείωσαν ότι μια αντιπροσωπεία της αμερικανικής πρεσβείας τον είχε επισκεφθεί στο κελί του την προηγούμενη εβδομάδα.

Εξάλλου χθες Σάββατο, ο Αμερικανός είχε ενημερωθεί ότι οι αιγυπτιακές αρχές αποφάσισαν να παραταθεί η προσωρινή του κράτηση κατά 30 ημέρες.

Πηγή: Enikos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *