Συγκλονιστική αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ποιος είναι ο άνθρωπος που την διέσυρε και από την στενοχώρια της έβγαλε καρκίνο;

Ποιος είναι ο άνθρωπος που την διέσυρε και από την στενοχώρια της έβγαλε καρκίνο…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που κατείχε επάξια τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες που
συμμετείχε,  λίγα χρόνια πριν τον θάνατό της είχε ανεβάσει την Επίδαυρο την «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Μίνω Βολανάκη και οι κριτικές που είχε αποσπάσει δεν ήταν θετικές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην espresso και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά, ο άνθρωπος που την έζησε απο πολύ κοντά και δεν είναι άλλος απο τον Γιώργο Μεσσάλα, προέβει σε σοκαριστικές αποκαλύψεις απο εκείνη την περίοδο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Μίνως Βολανάκης στην «Αντιγόνη» και λυπάμαι που το λέω αυτό μετά το θάνατό του, αλλά δεν πιστεύω στο ρητό που λέει: «αυτός που πεθαίνει δικαιώνεται», την πρόδωσε σκηνοθετικά. Η Αλίκη μας κάλεσε εμένα και τη γυναίκα μου να παρακολουθήσουμε τη γενική δοκιμή της και φτάνοντας στο θέατρο της Επιδαύρου είδαμε τον Βολανάκη να συζητά πίσω από έναν θάμνο με ένα γνωστό κοσμικό ζευγάρι. Ο Βολανάκης λοιπόν που δεν μας είχε πάρει είδηση είπε: «Τι ήρθατε να δείτε; Είναι αίσχος». Εγώ αυτό δεν του το συγχώρεσα ποτέ. Αφού είδε ότι η πρωταγωνίστριά του δεν ήταν αυτό που έπρεπε , όφειλε να τη διαφυλάξει και να μην την εκθέσει ή να αποχωρήσει από τη σκηνοθεσία. Και αυτό το κατάλαβε η Αλίκη και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, γιατί τη διέσυραν γράφοντας η «Αντιγόνη» ήταν φιάσκο, τη λοιδόρησαν. Από αυτή τη στεναχώρια έβγαλε και τον καρκίνο».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *