Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα

Ουσιαστικά η σημερινή δημοκρατία είναι μόνο μία (όπως, μαμά υπάρχει μόνο μία). Είναι η δημοκρατία της παγκοσμιοποίησης, των διεθνιστών, δηλαδή, των πιστών ακολούθων του σιωνισμού…

Όταν οι εκλογές αναδεικνύουν εκείνους, που είναι όλοι τους τύπου yes men, τότε τα πάντα βαίνουν καλώς. Όταν όμως τα πράγματα δείχνουν ότι κάτι πάει στραβά, τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Τα παραρτήματα του σιωνισμού επιδοτούν τις μειοψηφίες ( : αναρχοαυτόνομοι, αντιεξουσιαστές κ.λπ.) οπότε έχουμε τα φαινόμενα των ονομαζόμενων ασύμμετρων απειλών : λεηλασίες, εμπρησμοί, και πλείστοι άλλοι βανδαλισμοί. Εξέχουσα θέση κατέχουν οι ρυπαρογραφίες των τοίχων, παράδειγμα μουτζούρες, και κάθε τι που οδηγεί σε έκδηλη κοινωνική αγανάκτηση : κλοπές και βιαιότητες εναντίον μικροαστών.

Συνεπαγόμενο, τα συμπτώματα του κοινωνικού αυτοματισμού, όπου οι νόμοι αδρανούν και οι πολίτες αναλαμβάνουν αυτοί να κάνουν, ό,τι οι νόμοι δέν κάνουν. Φυσικά, τότε πτοβάλλει ο κίνδυνος της φασιστικής εκτροπής, οπότε η δημοκρατία κραυγάζει : Δεν έχω αδιέξοδα ! Οι κάλπες, αργά-γρήγορα, ανοίγουν πάλι και οι ανυπάκουοι στα κελεύσματα – οδηγίες των σιωνιστών, επανέρχονται εις την τάξιν. Όλοι οφείλουν να συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις, η δημοκρατία είναι αήττητη, έχει δυνατές πλάτες. Το χρήμα δεν έχει αδιέξοδα, όπως και η δημοκρατία.

Kyprianos Christodoulides

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *