Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ

ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 1956 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ…!!!

Τα σημαντικότερα αλβανικά ΜΜΕ επαναλαμβάνουν όσα έγραψε πριν από λίγο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής Θωμάς Δήμας για την πραγματικότητα όσον αφορά την εκκλησία της Πρεμετής…
Ο κ. Δήμας, αναρτώντας και μια φωτογραφία της εκκλησίας τραβηγμένη το 1956, απευθυνόμενος σε όσους προσπαθούν να εξαπατήσουν την αλβανική κοινή γνώμη, γράφει:


«Αυτή η φωτογραφία δείχνει καλύτερα από κάθε ψέμα καθηγητάδων ότι η εκκλησία στην Πρεμετή δεν ήταν μόνο 25 τ.μ. Μάλιστα και ο περίβολος ανήκε στην εκκλησία. Έχουμε να κάνουμε με μια επαναλαμβανόμενη εξαπάτηση με πλήρη συνείδηση για να για να υποστεί ζημιά η ορθόδοξη κοινότητα. 
Είναι ακριβώς ο χωρος που κτίστηκε η κομμουνιστική εστία πολιτισμού και το πάρκο γύρω της. Φτάνει να σκάψει κανείς στους τοίχους της κεντρικής αίθουσας για να ανακαλύψει τα εναπομείναντα κτίσματα της εκκλησίας, αυτό όμως δεν έχει κανείς συμφέρον για να το κάνει… Πως θα βρίζουν στη συνέχεια τους ορθοδόξους».

Την καλύτερη απάντηση δίνει ο κ. Δήμας στους καλοπληρωμένους αλβανούς τουρκόφιλους “καθηγητάδες” Φράσερι, Τζούφι, Ναζάρκο και Σία, αλλά και σε κάποιους «δικούς μας» καλοπληρωμένους από την Αθήνα…

olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *