“ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ. ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ”….(ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια ανοδική πορεία της δημοφιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, τόσο στη χώρα του, όσο και παγκοσμίως. Ξεκίνησε με την τρίπλα στο θέμα της Συρίας και κορυφώνεται τώρα με την Κριμαία. Πολύς κόσμος δυσαρεστημένος με την πολιτική των ΗΠΑ – Ομπάμα, αλλά και με εκείνη της ΕΕ- Μέρκελ βλέπει στο πρόσωπο του Πούτιν έναν ‘ηγέτη’, έναν ‘σωτήρα’. Είναι στ’ αλήθεια ένας τέτοιος ή το βλέπει γιατί απλά το έχει ανάγκη;

Η βιομηχανική επανάσταση γέννησε στρατιές εργατών ανά τον κόσμο, και η εκμετάλλευση τους γέννησε την ανάγκη έκφρασής του μέσα από κάποιο κίνημα. Έτσι ο καπιταλισμός έπρεπε να έχει μια εναλλακτική ‘λύση’, που θα καλύψει τις ανάγκες των πονεμένων πριν εκείνοι τις καλύψουν από μόνοι τους. Έτσι γεννήθηκε και ο κομμουνισμός, με τους θεωρητικούς και πρακτικούς του, με τα κινήματα του και τς χώρες που ‘πέρασαν’ με τον ένα ή άλλο τρόπο σε αυτόν: με επανάσταση ή με μοίρασμα στο τραπέζι.

Όμως οι καιροί άλλαξαν αλλά όχι τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ. Με την μείωση της παγκόσμιας παραγωγής, κι αφού έχουν μπει για καλά τα θεμέλια της παγκοσμιοποίησης, δεν ήταν πλέον απαραίτητα τα δυο στρατόπεδα, αλλά ένα παγκοσμιοποιημένο και αλληλοεξαρτούμενο, που όμως θα πρέπει να κρατά τις αποστάσεις και τις διαφορές – η συνταγή διαίρεσης δεν πρέπει να χαλάσει γιατί θα χαλάσει και η βασιλεία.

Κι εκεί επάνω φυτρώνει ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της μιας εκ των δυο υπερδυνάμεων που λόγω ‘περεστρόικας’ έμοιαζε να παραπαίει και να χάνει την αίγλη της σε σύγκριση με τη Δύση. Ποιος είναι ο Πούτιν; Είναι αυτός που πράγματι είναι απέναντι στην παγκόσμια διακυβέρνηση ή… ο ‘δικός’ τους άνθρωπος;

Μετά τον συμμοριτισμό και την αναρχία της βασιλείας του Γιέλτσιν, οι άνθρωποι ήθελαν “ένα ισχυρό χέρι”. Και εδώ έρχεται ο Πούτιν. Στην αρχή τον είδαν καχύποπτα. Μέσα σε μισή χρονιά από ένας σχεδόν άγνωστος γραφειοκράτης έγινε πρωθυπουργός πρόεδρος. έτσι γρήγορα είδαμε και τις αλλαγές στη Ρωσία. Μόλις άλλαξε η ονομασία της Σοβ. Ένωσης κι από κομμουνιστική έγινε καπιταλιστική, φύτρωσαν οι κροίσοι σαν τα μανιτάρια και η Ρώσικη Μαφία δεν χρειαζόταν να είναι πια κρυφή.

Όμως ποιος είναι ο Πούτιν; Είναι ένας πρώην αξιωματικός της KGB . Γεννήθηκε στην Αγ. Πετρούπολη σε μια απλή οικογένεια εργαζομένων. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η μητέρα του ήταν εβραϊκής καταγωγής, η οποία αργότερα έγινε χριστιανή. Επίσης και ο Μεντβέντεφ ο κολλητός του και διάδοχός του, είναι εβραϊκής καταγωγής από μητέρα, κάτι που στεναχώρησε τους Ρώσους πολύ όταν ανέλαβε.

Όταν ο Πούτιν ήρθε στην εξουσία, είπε : “Πρέπει να καθαρίσει το χάος”. Το χάος όμως που είχε δημιουργηθεί από ένα συστήματα το οποίο υπηρέτησε πιστά – κάτι ανάλογο με την δική μας κατάσταση, που όλοι αυτοί που έκαψαν την Ελλάδα έρχονται τώρα να την αλείψουν με μέλι.

Στην πρώην KGB δόθηκε ένα νέο όνομα το FSB ( μεταγραφή από τα ρωσικά ). FSB σημαίνει Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας – λέξη κλειδί στη Ρωσία, που σημαίνει διαφθορά, γιατί είναι η FSB που κάνει τώρα τη Ρωσία κουμάντο. Είναι η νόμιμη διακυβέρνηση της Ρώσικης ολιγαρχίας, με περιουσία δισεκατομμυρίων, οι νόμιμοι ληστές που έχουν μάσκα επιχειρηματία. Στην υγεία των κορόιδων, που είναι ο ρώσικος λαός, συνεχίζουν επίσημα αυτό που ήδη ήξεραν πολύ καλά να κάνουν από την περίοδο της Σοβ. Ένωσης. Και η FSB, είναι η κρυφή τους κυβέρνηση.

Πόσο διαφέρουν οι δυο ‘υπερδυνάμεις’ τελικά μεταξύ τους;

Η Ρωσία ξανακέρδισε τον χαμένο της τίτλο ως υπερδύναμη και στέκεται στο βάθρο πλάι στις ΗΠΑ. (Σε λίγο και η ΕΕ ως ενιαίο κράτος). Ας δούμε, πόσο μοιάζουν ή διαφέρουν.

Η Ρωσία που τόσο θαυμάζουν ακόμα και οι ίδιοι οι Αμερικάνοι, οι απογοητευμένοι με την δική τους πολιτική, είναι εμποτισμένη με τη διαφθορά. Η αστυνομία είναι διεφθαρμένη, η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη, τα κρατικά πόστα το ίδιο. Όσο υψηλότερη είναι η θέση, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δωροδοκίες.

Ο Πούτιν έταξε να τακτοποιήσει το χάος. Κυνήγησε ελάχιστους ολιγάρχες για τα μάτια, κάποιους που ήταν μισητοί από τον ρωσικό λαό, αλλά κατά τα άλλα, τον βασικό κορμό δεν τον άγγιξε. Η ίδια η οικονομική κρίση της χώρας το αποδεικνύει.

Οι 20 πλουσιότεροι άνθρωποι της Ρωσίας έχουν ως καθαρή αξία 227 δισεκατομμύρια δολάρια, περισσότερο από το ΑΕΠ του Πακιστάν

Το ποσοστό ανθρωποκτονιών στην Ρωσίας είναι το διπλάσιο από την Αμερική – Η Ρωσία έχει ένα ποσοστό ανθρωποκτονιών των 9,7 ανά 100.000, σε σύγκριση με τα 4,7 ανά 100.000 στις ΗΠΑ. [Ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών εφήβων στη Ρωσία]

H παιδική φτώχεια στη Ρωσία την ανεβάζει στα υψηλότερα ποσοστά. Τι σόι ‘υπερδύναμη’ είναι αυτή με τα παιδιά της να υποφέρουν; Αξίζει να δείτε το παρακάτω ντοκυμαντέρ!

Τον Νοέμβριο του 2012 επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τις στενές σχέσεις και δεσμούς της χώρας του -κάτω από οποιαδήποτε ονομασία ή καθεστώς- με το Ισραήλ και εγκαινίασε ένα Νέο Εβραϊκό Μουσείο στη Ρωσία, μόλις μετά τις τελευταίες επιθέσεις στη Γάζα.

Οι σχέσεις με το Ισραήλ άριστες όπως ακριβώς κι εκείνες των ΗΠΑ.

“Στο πλευρό του Πούτιν μια στρατιά Εβραίων δισεκατομμυριούχων” – At Putin’s side, an army of Jewish billionaires. Μεταξύ αυτών και ο μεγιαστάνας των χημικών, Moshe Kantor, με περιουσία 2.3 δις $

Duga-3 – ή Τρυποκάρυδος. Το Ρώσικο HAARP

Και μιας μιλάμε για χημικά, καλό θα ήταν να θυμίσουμε ότι οι πρώτοι διδάξαντες των χημικών αεροψεκασμών και πολύ πριν τους Αμερικάνους ήταν οι Σοβιετικοί, για το πρόγραμμα ασπίδα και τον Τρυποκάρυδο (το αντίστοιχο χααρπ), τους οποίους ο Πούτιν όχι μόνο δεν αποκάλυψε, όχι μόνο δεν σταμάτησε για να βάλει ‘τάξη’ στο χάος, όχι μόνο συνεχίζει, αλλά με μεγάλη μας έκπληξη ήταν και ο πρώτος που έθεσε ανοικτά το θέμα της Γεωμηχανικής ως μέθοδος της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής κάνοντας πλάτες στο διοικούμενο από τον Ροκφέλερ IPCC :

“Με επιμονή της Ρωσίας και άλλων χωρών, η έκθεση της IPCC περιλαμβάνει αναφορές στη γεωμηχανική” [Γεωμηχανική, ο «μόνος τρόπος» να αναστραφεί η κλιματική αλλαγή]. Με λίγα λόγια, ό,τι και ο Ομπάμα: στηρίζει 100% το μύθο της Γεωμηχανικής, την Ατζέντα 21 και κρατά καλά κρυμμένα τόσο τους χημικούς αεροψεκασμούς και τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα.

Η οικονομική ανάπτυξη στη Ρωσία είναι ακριβώς ίδια με του υπόλοιπου δυτικού κόσμου: ασθενική και όσο χρειάζεται η ελίτ. Η ανάγκη είναι να δημιουργηθούν παγκοσμίως στρατιές ανθρώπων με υποβαθμισμένο βιωτικό επίπεδο για καλύτερο έλεγχο και μείωση τους πληθυσμού. Και η πολιτική Πούτιν είναι 100% εναρμονισμένη με αυτό το σχέδιο:

Ο πληθυσμός της Ρωσίας ήταν 141.900.000 το 2010 και αναμένεται να μειωθεί κατά 10,7% στα 126,6 εκατομμύρια μέχρι το 2050.

Το δήθεν ψυχροπολεμικό παιγνίδι μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας όπου εμπλέκονται άπειρα ενεργειακά συμφέροντα ένθεν κακείθεν κορυφώνεται με την από κοινού μασκαράτα που λέγεται ‘λιώσιμο των πάγων της Ανταρτικής’, μιας περιοχής πλούσιας σε πετρέλαιο και αέριο που ήρθε η ώρα και οι δυο υπερδυνάμεις να της βάλουν χέρι, γι’ αυτό συμφέρει και τις δυο η μούφα της κλιματικής αλλαγής. Λιώνουν τους πάγους με τα οπλικά τους συστήματα για να κάνουν τη δουλειά τους και μετά ρίχνουν το φταίξιμο στον ανθρωπογενή παράγοντα και στον υπερπληθυσμό. – Όλα “Άνω – Κάτω” κι εμείς στη μέση ενός βρόμικου σχεδίου. Θα τα βρουν μεταξύ τους, έτσι κι αλλιώς ξαναέχουν κάνει το πάλαι ποτέ ντηλς. Η Ρωσία πούλησε την Αλάσκα στις ΗΠΑ για 7.2 εκατομμύρια δολάρια το 1868. Οι ΗΠΑ πλήρωσαν λιγότερα από 2 σεντ ανά στρέμμα για σχεδόν 600.000 τετραγωνικά μίλια.

Ο ισχυρός και… σέξι, κατά μερικές κυρίες, Πούτιν δεν είναι παρά ένα πιόνι, όπως ήταν και οι Γιέλτσιν και Γκορμπατσόφ. Έχει καλές σχέσεις με τα άλλα πιονάκια, Ομπάμα και Μέρκελ, ακόμα κι όταν παριστάνουν ότι είναι διαταραγμένες. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ‘δικής’ του ελίτ που όμως τυγχάνει να είναι μια ελίτ παγκοσμιοποιημένη που συνδέεται με τις γνωστές σκοτεινές κοινωνίες τις άμεσα ταυτισμένες με την επίσης παγκόσμια σιωνιστική οργάνωση.

Με λίγα λόγια, αν σας έχει αγγίξει το χριστιανικό σας αίσθημα ο Πούτιν ως αδελφός χριστιανός, ξεχάστε το. Αν νομίζετε ότι θα τρέξει να σώσει την Ελλάδα αν χρειαστεί, ξεχάστε το. [Ο Πούτιν λέει στους Ρώσους επιχειρηματίες να μην επενδύουν στην Ελλάδα]. Αν εξακολουθείτε να πιστεύεται σε διαφορετικά στρατόπεδα και αποχρώσεις, ξανα-ξεχάστε το. Η παγκόσμια ελίτ έχει μεν πολλά ποδάρια, αλλά είναι μια και είναι όλων μας ο εχθρός. Αυτοί πάντα θα τα βρίσκουν μεταξύ τους, κάτι που μάλλον καιρός είναι να αρχίσουμε να κάνουμε κι εμείς.

makeleio.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *