Δύο με φάκελο και δυο “φακελωμένοι”

Για να αποφευχθούν… παρωδίες, ανάλογες όπως το περσινό μπαράζ Παναθηναϊκός – Ξάνθη, από φέτος οι ομάδες που…….

θα παίρνουν μέρος στα πλέι οφ, προηγουμένως θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Σε διαφορετική περίπτωση αποκλείονται και τη θέση τους παίρνει η αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία, εφόσον αυτή πληροί τις προϋποθέσεις αδειοδότησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις 4 ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και πιθανότατα θα τερματίσουν από την 2η έως την 5η θέση, μόνο ο Ατρόμητος και ο Αστέρας πληρούν τις προϋποθέσεις για να πάρουν την αδειοδότηση συμμετοχής στα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να ξεπεράσουν, ώστε ο φάκελός τους να είναι πλήρης.

Για το λόγο αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει σύντομα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Το ραντεβού των δύο ανδρών, το οποίο πιθανολογείται ότι θα γίνει εντός της ημέρας, ορίστηκε κατόπιν προτροπής του Μισέλ Πλατινί, με τον οποίον είχε συναντηθεί πρόσφατα ο πρόεδρος του της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι γνωρίζουν τις “ατέλειες” του φακέλου τους, ωστόσο είναι αισιόδοξοι ότι θα καμφθούν τα εμπόδια τα οποία είναι πιο εύκολα συγκριτικά με τα περσινά, που στέρησαν από τους πράσινους τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη.

Οικονομικές εκκρεμότητες έχει και ο ΠΑΟΚ, τόσο με το Δημόσιο, όσο και με την υπόθεση του Γιώργου Δώνη.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *