Ποιος είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος «κολλητός» των Σημίτη – Ψυχάρη που έκανε λογογράφο του ο Τσίπρας!

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ και στην «αυλή» του Προέδρου για τον νέο και ανεπιθύμητο συνεργάτη
Πρώην δεξί χέρι του Σημίτη διεισδύει στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας …
αναταράξεις στην Κουμουνδούρου. Ο συγκεκριμένος προσγειώθηκε στον πλανήτη της δημοσιογραφίας από την πολιτική. Μάλιστα, η λεγόμενη μιντιακή «πιάτσα», γνωρίζει τον ικανότατο δημοσιογράφο από τη συνεργασία του με τον πρώην πρωθυπουργό Σημίτη, αφού για ένα διάστημα υπήρξε λογογράφος του. Λέγεται ότι η παρουσία του στο συγκεκριμένο πρωθυπουργικό περιβάλλον τού άνοιξε τις πόρτες και στην δημοσιογραφία…
Και πιο ειδικά, άνοιξε την πόρτα του ΔΟΛ, ενός από τα μεγαλύτερα «μαγαζιά» της χώρας, κερδίζοντας γρήγορα τη συμπάθεια, αλλά και την εύνοια του Ψυχάρη, αναλαμβάνοντας σημαντικά πόστα… Ώσπου τελικά προήχθη σε διευθυντικό στέλεχος.
Πρόκειται για τον Παύλο Παπαδόπουλο, διευθυντή του BHMAgazino και αρθογράφο του ΒΗΜΑτος, τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τον εντάξει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του, αναθέτοντας του την ευθύνη της συγγραφής των ομιλιών του.
Η συνεργασία των δυο ανδρών εγκαινιάστηκε στην πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, όπου ο ικανός δημοσιογράφος συμμετείχε ενεργά στη συγγραφή του λόγου του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως ήταν φυσικό, έγινε μεγάλη προσπάθεια η συνεργασία να παραμείνει κρυφή, τόσο από τους συνεργάτες του προέδρου όσο και από τα επιτελικά στελέχη του «μαγαζιού», που εξακολουθεί να εργάζεται ο δημοσιογράφος – λογογράφος. Μάταια όμως! Η συνεργασία αποκαλύφθηκε και όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στα δύο «στρατόπεδα».
Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τον νέο λογογράφο, θεωρώντας τον, «ξένο σώμα» με «βεβαρυμμένο παρελθόν», αλλά και παρόν! Από την άλλη πλευρά, τα στελέχη του «μαγαζιού» που εργάζεται θεωρούν «ασύμβατη» τη συνεργασία με την θέση που κατέχει στην ιεραρχία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *