Σίγουρος για το μέλλον του Καπίνο ο Μ. Βουτσαράς

Τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ έχει ο Στέφανο Καπίνο, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Βουτσαράς για τον νεαρό…

τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

«Πρέπει λοιπόν να δουλεύει καθημερινά όλο και περισσότερο και να πάρει ματς στα πόδια για να βελτιώνεται. Μπορεί να κάνει μια λαμπρή καριέρα», είπε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος πορτιέρο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Βουτσαράς στην εφημερίδα «Goal»

Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τον Στέφανο Καπίνο και την εξέλιξή του

«Τον Καπίνο θα τον κρίνω μετά από έναν χρόνο. Ο τερματοφύλακας για να κριθεί πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Πρέπει να αποκτήσει πείρα γιατί είναι μια ειδική θέση. Και να ξέρετε ένα πράγμα…

Όση δουλειά ρίχνει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα ματς την Κυριακή, άλλο τόσο καταπονείται ο γκολκίπερ κάθε μέρα. Του τερματοφύλακα του βγαίνει η ψυχή καθημερινά για να είναι έτοιμος για τις 2-3 φάσεις που θα χρειαστούν μέσα στο ματς.

Ο Καπίνο έχει τεράστια προσόντα, είναι πολύ ψηλό παιδί, αδύνατος, γενικά έχει το στυλ που χρειάζεται να έχει ένας τερματοφύλακας.

Πρέπει λοιπόν να δουλεύει καθημερινά όλο και περισσότερο και να πάρει ματς στα πόδια για να βελτιώνεται. Μπορεί να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Όπως κάνει και ο Καρνέζης για τον οποίο σχεδόν… τσακωνόμουν με φίλους μου τα προηγούμενα χρόνια, μετά από εκείνο το γκολ που έφαγε από την ΑΕΚ διότι επέμενα και τους έλεγα πως είναι πολύ καλός γκολκίπερ».

Για το σημερινό ρόστερ του Παναθηναϊκού

«Μου έχει κάνει καλή εντύπωση η φετινή ομάδα με τους μικρούς. Είμαι αισιόδοξος γιατί κυνηγάνε οι πιτσιρικάδες το παιχνίδι. Ακόμη κι όταν το σκορ είναι σε βάρος τους, το κυνηγάνε και το πιστεύουν ότι μπορούν να το κερδίσουν. Πρέπει όμως να πάρουν βοήθειες αυτά τα 5-6 παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας και από τους πιο έμπειρους, για να εξελιχθούν κι αυτά πιο ομαλά».

Πηγή: sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *