ΒΙΝΤΕΟ-Στοιχεία σοκ για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Φύλλο και φτερό κάνει η αστυνομία τα αρχεία του νοσοκομείου Λαμίας και του ληξιαρχείου του Δήμου Λαμιέων για να βρει τι κρύβεται πίσω από την ιστορία της μικρής Μαρίας, που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και που…

αποδεδειγμένα πλέον έχει γεννηθεί στο νοσοκομείο Λαμίας στις 31 Ιανουαρίου του 2009 από την 35χρονη Σάσα Ρούσεβα.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το LamiaReport στο νοσοκομείο Λαμίας και στο ληξιαρχείο του Δήμου Λαμιέων προκύπτουν στοιχεία από τα οποία φαίνεται ότι το θέμα έχει μεγάλη ουρά, αφού τόσο ο αριθμός των γυναικών από την Βουλγαρία που γεννούσαν στη Λαμία, όσο και τα παιδιά που δόθηκαν για υιοθεσία είναι υπερβολικά μεγάλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από την έρευνα του LamiaReport από τις αλλοδαπές μητέρες που γεννούσαν στο νοσοκομείο Λαμίας μόνο οι Βουλγάρες έδιναν τα παιδιά τους για υιοθεσία.

Δείτε αναλυτικά τον παρακάτω πίνακα με τα στοιχεία της έρευνα του LamiaReport:

Τα παραπάνω νούμερα επιβεβαίωσε στην κάμερα του LamiaReport ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων, Σωτήρης Κουτσοβέλης.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς τόνισε ότι οι υπάλληλοι του Δήμου λειτούργησαν άψογα στην περίπτωση της Βουλγάρας, που φέρεται να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας και ότι είχε δώσει ρητή εντολή να μην δίνονται ληξιαρχικές πράξεις μόνο με μάρτυρες, εάν δεν υπήρχαν άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος:

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *