Επιστολών συνέχεια!

Ο υποψήφιος ‘επενδυτής’ Βασίλης Φλωρίδης απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς τον Α.Σ ΠΑΟΚ η οποία λέει:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο κ. κατσαρής μας ζήτησε να προσκομίσουμε στοιχεία για καταθέσεις 6.000.000 ευρώ. Εμείς του προσκομίσαμε ΒΕΒΑΙΩΣΗ τραπέζης καταθέσεων ύψους 10.000.000 ευρώ.
Επειδή οποιοδήποτε έγγραφο μπορεί να…..
αμφισβητηθεί, προτείνουμε να συμφωνήσουμε στο εξής:

Αν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έως 10.000.000 ευρώ τα αναλαμβάνουμε εμείς. Στο ποσό αυτό δεν συνυπολογίζονται τα χρέη παλαιότερων διοικήσεων προς το δημόσιο. Πάνω από το ποσό αυτό υπεύθυνοι με γραπτές δεσμεύσεις είναι τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα μέλη του Α.Σ ΠΑΟΚ.

Αν υπάρξει συμφωνία σε αυτό, εμείς εντός 48 ωρών εμφανίσουμε το ποσό των 6.750.000 ευρώ σε δίγραμμες τραπεζικές επιταγές (δηλαδή χρήματα cash) ελληνικής τράπεζας που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μας διορίζει και ταυτόχρονα τα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ξαναδιευκρινίζουμε. Ούτε βεβαίωση, ούτε εγγυητικές. Χρήματα cash.

Προϋπόθεση όλων αυτών, η απόφαση της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως ήδη ζητηθεί και η ΠΑΕ έχει δεσμευτεί με ανακοίνωση της».

Επαναλαμβάνουμε τη στάση μας για όλους τους επενδυτές: Επενδυτές για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν, ειδικά σαυτό το ποδοσφαιρικό σύστημα που βασιλεύει η ανομία και η λαμογιά. Ο ΠΑΟΚ οφείλει στον κόσμο του και την ιστορία του να γίνει μια πραγματική ομάδα λαϊκής βάσης, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία να καρπώνεται η ίδια τα κέρδη της και να τα επανεπενδύει σαυτήν , χωρίς να υπάρχει το μακρύ χέρι κανενός μεσσία-επιχειρηματία. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να γίνει επιτέλους επαναστάτης κόβοντας τους δεσμούς του με ακροδεξιούς προέδρους ΠΑΕ και απορρίπτοντας οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το σάπιο περιβάλλον.

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!

http://toumpalibre.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *