xOrisOria News

Είδες η Δεξιά;

Έχω τονίσει αρθρογραφώντας δύο πράγματα που συμβαίνουν στην χώρα όπου άνθει φαιδρά πορτοκαλέα.
Το πρώτο είναι πως στερούμαστε δικαιοσύνης και δικαστών, για τους οποίους η Αντιπολίτευση έχει θέσει ήδη το ζήτημα της κάθαρσης…

Επίορκοι, προσκυνημένοι και βουλιματικοί στην κεντρική εξουσία και στα ψυχοπαίδια της, επιτρέπουν την απρόσκοπτη λειτουργία της “βιομηχανίας” κατασκευών “ευρημάτων” και προθέσεων του εκλογικού σώματος, κάθε φορά που η κυβέρνηση έχει ανάγκη επιβεβαιώσεως της ύπαρξής της ή της πολιτικής της.


Έτσι παρατηρούμε πως ενώ μετά την έκθεση Θεσσαλονίκης και τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων, οι δημοσκοπήσει έδειχνα άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την Νέα Δημοκρατία, από 1,5% έως 2,6%, με την δολοφονία του Φύσσα, ξάφνου η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 2,5 μονάδες.

Το δεύτερο που έχω τονίσει, είναι πως η Δεξιά είτε ως αστική έκφραση είτε ως εθνικιστική συγκροτείται απο κόμματα συγκοινωνούντων δοχείων.
Δηλαδή ψηφοφόρος και πολιτικό στέλεχος κατά διαστήματα εμφανίζεται είτε ως ψηφοφόρος ή στέλεχος της μιας είτε ως ψηφοφόρος ή στέλεχος της άλλης πτέρυγας της Δεξιάς.

Αν λοιπόν υποθέσουμε πως οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν καθίζηση της Χρ. Αυγής, δεν είναι προβοκατόρικες (1%) κατ’ εντολή είτε της “Συγγρού” είτε του “Μαξίμου” τότε πράγματι μετακινήθηκαν οι φασίστες της Χρ. Αυγής στο άλλο Φασιστικό κόμμα, την αναγεννημένη ΕΡΕ του Σαμαρά, την Νέα Δημοκρατία.

Είναι δε τόσο κρετίνοι οι δημοσκόποι όσο εις το τετράγωνο, αν όχι στον κύβο, οι παραγγελιοδόχοι των δημοσκοπήσεων, που δεν καταλαβαίνουν πως η υπερκάλυψη της διαφοράς ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά το ποσοστό που απώλεσε η Χρ. Αυγή, αποδεικνύει πως η Νέα Δημοκρατία, πρώην ΕΡΕ, και η Χρ. Αυγή είναι εκδοχές του ίδιου νομίσματος.

Είχα πει σε προηγούμενο άρθρο μου, ότι στον σχεδιασμό που έχουν επεξεργαστεί σύμβουλοι του Πρωθυπουργού, η δράση της Χρ. Αυγής και δημοσκοπικά ευρήματα θα εργαλειοποιούνται ως εκβιασμοί προς τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, εκείνους που μετακινούνται ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.


Στον σχεδιασμό αυτόν, με την συμμετοχή και του Σαμαρά, η θεωρία των δύο άκρων με την ταυτόχρονη άνοδο, δημοσκοπικά, της Χρ. Αυγής, καθώς και γεγονότων όπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα συνδράμουν αποφασιστικά, ώστε να φράξουν τον δρόμο αυτών των ψηφοφόρων προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτιμώ, πως ο ερασιτεχνισμός των Συμβούλων καθώς και η πτώση ηθικού στον Σαμαρά, καθώς επίσης και η ανάγκη μιας ηρωικής εξόδου, βιάστηκαν να οπλίσουν το χέρι της Χρ. Αυγής, με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Άλλωστε, ή άρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πρώην ΕΡΕ, να προσέλθει σε συνάντηση αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι προδήλως εκθαμβωτικό, της συγκοινωνούσας υπόγειας οδού σύνδεσης Νέας Δημοκρατίας – Χρ. Αυγής.

Είναι δε ερασιτεχνικό, αν σκεφτεί κανείς και δώσει εμπιστοσύνη στα λεχθέντα από τον Πρωθυπουργό, καθ’ ότι οι κυβερνώντες επιθυμούν τετραετία πριν τις βουλευτικές εκλογές.
Βέβαια καίνε ένα χαρτί για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά επειδή είναι “οξυδερκείς” στην μακακία, θα το επαναλάβουν, αν πράγματι η θητεία τους ( πλάκα κάνω) διαρκέσει τετραετία.

Α! πριν τελειώσω το άρθρο μου αυτό, θα ήθελα να εκφράσω την “απορία” μου για τον ενθουσιασμό των δοσίλογων, σε κανάλια, ραδιόφωνα, κοινοβουλευτικά έδρανα για την επικράτηση του Αφεντικού του προτεκτοράτου στις εκλογές στην Γερμανία.


Με άλλα λόγια, η πουτάνα θέλει και κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

dilesi58.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post