ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΕΟΣ επί του “πιεστηρίου” αποχωρεί κι αυτός από το κόμμα του Καμένου;

Τι γίνεται τελικά στο κόμμα των “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”; Ιδιαίτερα στην Β’ περιφέρεια του Πειραιά φεύγει ο ένας μετά τον άλλο. Ρε παιδιά ας κλείνει ο τελευταίος την πόρτα γιατί έτσι που πάει ο Κουράκος θα μείνει εντελώς μόνος μαζί με τα παπαγαλάκια του στην περιφέρεια χωρίς συνυποψήφιους.
Υπάρχει κάποιος να….

ψάξει λίγο την επικρατούσα κατάσταση ή τελικά θα λήξει τόσο άδοξα αυτή η τόσο όμορφη κίνηση; Φαίνεται πως ο έλεγχος έχει χαθεί από τους κομματικούς που στελέχωσαν την νέα κίνηση με παλαιοκομματικές αντιλήψεις!
Όσον αφορά τον Νίκο Μονέο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως εντελώς απογοητευμένος από την προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία του με τον κομματικό μηχανισμό, ρίχνει λάγνα βλέμματα στην Χρυσή Αυγή θέσεις της οποίας και παίρνει τελευταία στα δημοτικά συμβούλια.
Αν δεν επέμβουν οι ψυχριμότεροι ΤΩΡΑ το κόμμα των “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” θα διαλυθεί στα εξ ών συνετέθη….

Υ.Γ Πάντως από ότι γνωρίζουμε έχει εδώ και αρκετό καιρό σταλεί ενημέρωση προσωπικά στον κ. Καμένο για τα γεγονότα που διαδραματίζονται «Κλείσιμο του Σαιτ των ανεξάρτητων Ελλήνων» και πολλών άλλων στην ευρύτερη περιοχή της Β! Πειραιά αλλά…. ενδιαφέρον κανένα.!

http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *