Πιο επίκαιρο από ποτέ το λαικό αίτημα:

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα ! ! !

Γράφει ο Μαγια

Εδώ cd, εκεί cd, που είναι το cd;

Στα χέρια του Μπενύτο (με ποια δικαιοδοσία άραγε;) ήταν τελικά το περιβόητο cd, με τα ονόματα 1.991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών και φοροφυγάδων στην Ελβετία, που είχε ενεχειρίσει, πριν δυο χρόνια, στον υπουργοποιημένο …φωστήρα του ΓΑΠ, τον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου, η κλαίουσα σαν τεθλιμμένη χήρα, για το δράμα των παιδιών της Νιγηρίας, εντιμοτάτη κυρία Λαγκράντ.
Οι παπατζήδες του διεφθαρμένου και….
χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος, είναι εδώ! Αμέτρητοι παπατζήδες, αεικίνητοι πολιτικοί (μικρο) απατεώνες, μας κυκλώνουν από παντού.
Απαγορεύεται στο πόπολο να πληροφορηθεί το παραμικρό, που αφορά τους ευυπόληπτους κλέφτες, τους ληστές με τα λευκά κολάρα, που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και δεν άφησαν κολυμπηθρόξυλο όρθιο στη χώρα.
Ψευδόμενοι, αλλά και ανίκανοι, λόγω της μακρόχρονης θητείας τους στη διαφθορά και τη διαπλοκή, βάπτισαν, μιμούμενοι τους μεσαιωνικούς καλόγερους, τη συγκάλυψη, …νομιμότητα! Θεωρούν ως «προϊόν υποκλοπής» μη αξιοποιήσιμη την επίμαχη λίστα!… Και δίχως αιδώ αποκρύπτουν ότι, από την ίδια πηγή προέλευσης λίστα, η Ισπανία εισέπραξε 6 δισ. €, η Ιταλία 570 εκατομ. €, ενώ 4.200 Γάλλοι προσήλθαν «αυτοβούλως» και τακτοποίησαν τις εκκρεμότητες με τις φορολογικές αρχές.
Τα πράγματα, δυστυχώς, είναι πολύ απλά. Δεν θέλει και δεν μπορεί το απαξιωμένο πολιτικό προσωπικό να συγκρουστεί με τους φοροκλέφτες και φοροφυγάδες, τους λαθρέμπορους, τα μεγαλόσχημα λαμόγια, τους κουμπάρους και κολλητούς, με όσους υπερτιμολογούν, βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό ή κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω εξωχώριων εταιριών, με τα πολιτικά αρπαχτικά, τους μιζ-άκηδες της διακομματικής ρεμούλας, που ρήμαξαν τη χώρα, οδηγώντας την στην καταστροφή.
Αν το κάνει είναι σα να στρέφεται εναντίον του ίδιου του εαυτού του!…
Όσο ο λαός στέκεται απελπισμένος, ζαλισμένος και αδρανής, απολύτως τίποτα δεν θα αλλάξει στην Ελλάδα. Ας μην έχουμε φρούδες ελπίδες και αυταπάτες.
Υ.Γ. Τώρα, καθίσταται πιο επίκαιρο από ποτέ το λαικό αίτημα, «φέρτε πίσω τα κλεμμένα»!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *