πιτυρίδα και ξηροδερμία

Το smile-pharmacy.gr σας προτείνει τη Korres μάσκα χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεία κατά της πιτυρίδας και ξηροδερμίας, μία απολεπιστική μάσκα για το βαθύ καθαρισμό των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Αποκτήστε βαθιά θεραπεία στα μαλλιά σας με την Korres μάσκα χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεία κατά της πιτυρίδας και ξηροδερμίας . Η μάσκα είναι διαθέσιμη στο online φαρμακείο smile-pharmacy.gr σε πολύ χαμηλή τιμή δίνοντάς σας εκπληκτικά αποτελέσματα. …

Αν σας ταλαιπωρεί το πρόβλημα της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας ; τότε η επιλογή της Korres μάσκα χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεία κατά της πιτυρίδας και ξηροδερμίας,είναι η ιδανική για εσάς. Η μάσκα θα βοηθήσει στη σταδιακή εξάλειψη της πιτυρίδας αλλά και στην εξαφάνιση της ξηροδερμίας.
Η πιτυρίδα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας ξηροδερμίας, ή μιας κατάστασης του δέρματος που ονομάζεται σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Θα μπορούσε επίσης να προκληθεί από έκζεμα, ψωρίαση, ή πολύ συχνά, την υπερανάπτυξη του μύκητα Malassezia.

Η Korres μάσκα χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεία ενάντια σε πιτυρίδα και ξηροδερμία 125ml θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε όλες αυτές τις ανεπιθύμητες καταστάσεις της περιοχής του κεφαλιού σας.

οδηγίες αντιμετώπισης για πιτυρίδα και ξηροδερμία

Μερικές οδηγίες για την χρήση της Korres μάσκα χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεία κατά της πιτυρίδας και ξηροδερμίας :

•Λούστε καλά τα μαλλιά σας .

Τα μαλλιά πρέπει να πλένονται λίγο πριν από την εφαρμογή της θεραπείας , ώστε να να γίνει και η σωστή δράση της μάσκας . Μην περιμένετε να στεγνώσουν τα μαλλιά σας για να εφαρμόσετε την Korres μάσκα χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεία κατά της πιτυρίδας και ξηροδερμίας 125ml . Όταν εφαρμόσετε τη μάσκα πάνω στα βρεγμένα μαλλιά σας χρησιμοποιήστε τη κατάλληλη χτένα για να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας η απολεπιστική μάσκα.

•Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα.

Βάλτε μία πετσέτα γύρω από τα μαλλιά σας ή ένα σκουφάκι, ότι προτιμάτε και σας βολεύει καλύτερα.Κάνοντας το θα αποφύγετε να χαθεί η μάσκα από τα μαλλιά σας και θα γίνει η σωστή απορρόφηση από την τρίχα για τον σωστό και βαθύ καθαρισμό των μαλλιών σας.

•Αφαιρέστε την πετσέτα ή το σκουφάκι από τα μαλλιά σας.

Αφαιρέστε την πετσέτα ή το σκουφάκι από το κεφάλι σας και ξεπλύνεται πολύ καλά τα μαλλιά σας.

Μετά από λίγο θα έχετε μαλακά και ενυδατωμένα μαλλιά που θα λάμπουν!

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *