Α.Φλαμπουράρης: “Μας είχαν για πειραματόζωα – Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα δημοψήφισμα”

Δεν απέκλεισε την προσφυγή σε ένα δημοψήφισμα αν τελικά δεν υπάρξει deal. Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας, απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών τονίζοντας ότι δεν έχουν νόημα.

«Το κυβερνητικό συμβούλιο σήμερα το μεσημέρι που προγραμματίστηκε από χθες και ταυτόχρονα το προεδρείο της ΚΟ με την πολιτική γραμματεία του κόμματος, συνεδριάζουν για να δουν πρώτον που έχει φτάσει η κατάσταση, δηλαδή που βρίσκεται σε αυτή τη φάση η προσπάθεια που κάνουμε τόσο καιρό για να πετύχουμε μια συμφωνία, έντιμη συμφωνία και να εκτιμήσουμε και να καθορίσουμε τα νέα μας βήματα μέχρι αύριο που είναι το Eurogroup», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Α. Φλαμπουράρης, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τη διαπραγμάτευση, σε εκπομπή.

O ίδιος εκτίμησε ότι θα υπάρξει μια συμφωνία με τους εταίρους.

Δεν απέκλεισε όμως την προσφυγή σε ένα δημοψήφισμα αν τελικά δεν υπάρξει deal. Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών τονίζοντας ότι δεν έχουν νόημα.
“Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό” υποστήριξε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι οι δανειστές αντιμετώπιζαν την Ελλάδα ωςπειραματόζωο και σημείωσε: “Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν τις νίκες που μπορεί να έχει η Ελλάδα γιατί είναι νίκες κατά της λιτότητας. Άρα είναι ένα θέμα που μπορεί να εξαπλωθεί και στην Ευρώπη και αυτό δεν το θέλουνε”.

“Βεβαίως μέσα από την πίεση τη δική μας και των λαών θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένοι να το αποδεχτούν. Ας βρουν τρόπο αυτή η αποδοχή, που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, να γίνει με καλύτερους όρους” πρόσθεσε ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *