Σχετικά με την μεταφορά προϊόντων στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Σε δημοσίευμα του blog lefteria (http://lefteria.blogspot.com/2011/04/blog-post_3778.html), που μάλλον είναι ακόμη ένα blog το οποίο έχει επιλεκτική αρθρογραφία θα ήθελα να δημοσιέσετε το παρακάτω κείμενο ευελπιστώντας ότι κάποιος θα δημoσιεύσει μια διαφορετική άποψη σχετικά με την μεταφορά προϊόντων στον πεζόδρομο της Κατερίνης.
Ο αρθογράφος με το όνομα Φοίβος Τ., επέλεξε το blog lefteria να δημοσιεύσει φωτογραφίες από διάφορα οχήματα από μεταφορικές εταιρείες όπως και από την δική μου.
Δε διαφωνώ στο ότι δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για μια πόλη που θέλει να έχει άλλο πρόσωπο καλύτερο, με συντριβάνια, δέντρα, πυραμίδες και….
να έχουμε αγάλματα στην κεντρική πλατεία μας τύπου πλατεία Αγίου Πέτρου της Ρώμης.

Με βάση την δημοτική αρχή, όλες οι μεταφορικές εταιρείες από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 11.30, μπορούν να εξυπηρετούν τα καταστήματα (συμπολίτες μας δηλαδή), για τις ανάγκες που έχουν οι επιχειρήσεις τους αλλά και εμείς οι ίδιοι ως καταναλωτές – πελάτες των καταστημάτων αυτών.

Το εν λόγο ωράριο είναι σε λειτουργία χρόνια τώρα και αν θα πρέπει να αλλάξει, τον λόγο τον έχει ο Δήμος. ” Το άγαλμα φωνάζει “ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ – ΕΞΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ”, αλλά κανείς δεν το ακούει. ”, μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, διότι ίσως θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ως προβολή της πόλης μας για μεταφυσικά φαινόμενα και έτσι κάπως να έχουμε περισσότερο τουρισμό, μιας και βρισκόμαστε σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς.

Τα ωράρια που προτείνει ο κ.Φοίβος, τα αποδέχομαι με μεγάλη μου χαρά, με την προϋπόθεση ότι ο απλός κόσμος και οι επαγγελματίες δεν θα παραπονιούνται για έλλειψη αγαθών και φαρμάκων στα ράφια τους. Με βάση την άποψη του κυρίου, ο οποίος μάλλον είναι όλη μέρα στους δρόμους, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γνωρίζει τόσο καλά πότε βγαίνει ο κόσμος στον πεζόδρομο, μπορεί ελεύθερα να φέρει επίσημα την πρόταση του στον Δήμαρχο και να γίνει μια συζήτηση – πρόταση στον Εμπορικό Σύλλογο.

Βέβαια θα πρέπει να επισημάνω πως κ’εμένα μ’ενοχλεί το απόγευμα, όπου Ι.Χ. και μηχανάκια κάνουν βόλτες στον πεζόδρομο και κανένας δεν διαμαρτύρεται. Το ότι δεκάδες μηχανάκια έχουν βρει “πάρκινγκ” στην αρχή του πεζόδρομου, πάλι δεν λέει κανείς τίποτα.
Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την πόλη μας. Αλλά πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως για να είναι βιώσιμη μια πόλη, πρέπει να είναι και οι κάτοικοι της. Τα εμπορεύματα τα οποία μεταφέρουμε και ζούμε από την δουλειά αυτή, δίνουν και δουλειά – χρήμα και στους υπόλοιπους επαγγελματίες. Δυστυχώς στην σημερινή περίοδο το χρήμα είναι στις βασικές ανάγκες και για να υπάρχει πρέπει κάποιος να “ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ” για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Οπότε την επόμενη φορά αγαπητέ κ.Φοίβο και ανάλογοι συμπολίτες, σκεφθείτε καλύτερα, πως με το πακέτο μακαρόνια που τρώτε εσείς, ζούνε τουλάχιστον 10 οικογένειες ακόμη, από την μεταφορά του.

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 23510 46740 ΚΑΙ 6974856385.

ΖΙΩΓΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ocl – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΖΙΩΓΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

[email protected]

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΖΙΩΓΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΛΙ ΑΦΗΣΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ?ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΖΙΩΓΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΛΙ ΑΦΗΣΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ?ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΖΙΩΓΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΛΙ ΑΦΗΣΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ?ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ TUNEUP-UTILITIES 2010 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΦΙΕ!
  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!

  oxafies.blogspot.com

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *