Στυλίδα: Πήρε διαβεβαιώσεις ο Γκλέτσος εν όψει του ραντεβού με τον Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Στο τραπέζι τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Υγείας στην Ανατολική Φθιώτιδα εν όψει του μεθαυριανού ραντεβού με τον Υπουργό στην Αθήνα….

Το Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Διοικητής της 5ης Υγειονομική Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Λάζαρος Μακρήςκαι ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Παναγιώτης Παρχαρίδης.

<< Όχι μόνο δεν υπάρχει θέμα για το Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπως είπε και ο Υπουργός, αλλά είμαστε εδώ για να λύσουμε και τα όποια προβλήματα υπάρχουν…>>, είπε ο διοικητής της 5η ΥΠΕ, ενώ ο κ. Παρχαρίδης δήλωσε ότι η Περιφέρεια παρακολουθεί στενά τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας υγείας σε όλους τους νομούς της Στερεάς και είναι έτοιμη να παρέμβει όπου υπάρξει πρόβλημα.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Στυλίδας για τις διαβεβαιώσεις που πήρε, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης θα συναντήσει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στην Αθήνα για το ίδιο θέμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν μετά τη σημερινή συνάντηση στο δημαρχείο της Στυλίδας:

Το ραντεβού του Απόστολου Γκλέτσου με τον Υπουργό Υγείας κλείστηκε στον αέρα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Σκάι, όπου ο Δήμαρχος Στυλίδας εξέπεμψε SOS για τα Κέντρα Υγείας και την Πρωτοβάθμια Υγεία στην Περιφέρεια.

Δείτε το βίντεο:

lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *