Φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας της «Αστερίας»

26 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών η μη κυβερνητική οργάνωση «Μέριμνα Ζωής» εδώ και χρόνια δηλώνει την παρουσία της και διοργανώνει στις 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περάματος (Ειρήνης & Λανίτου 9 (είσοδος)) την φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας της «Αστερίας» με την γυναικεία ομάδα του Α.Σ. Ένωση Δόξα-Άρτεμις Δραπετσώνας…..
Η παρουσία όλων θα στηρίξει τον αγώνα ζωής που δίνουν χιλιάδες νέοι και οι οικογένειές τους και ελπίζουμε θα ευαισθητοποιήσει τους εμπλεκόμενους στον τομέα της κοινωνικής επανένταξης των απεξαρτημένων ατόμων φορείς.

Μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όσους αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου να ενταχθούν ομαλότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Σε αυτόν τον αγώνα υπάρχουν μόνο νικητές!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η «Μέριμνα Ζωής» είναι μη κυβερνητική οργάνωση, που δραστηριοποιείται στην πρόληψη, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη πρώην χρηστών και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.). Είναι μέλος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της «Μέριμνα Ζωής» ΜΚΟ «Αστερίας» αποτελείται από νέους που έχουν δώσει τον δύσκολο αγώνα της απεξάρτησης, εθελοντές, φίλους και υποστηρικτές.

Α.Σ Ένωση Δόξα-Άρτεμις Δραπετσώνας 97, Γρηγορίου Λαμπράκη & 34 Μιχαληνού, Δραπετσώνα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *