Με την ευχή να πεθάνουμε μια κι έξω Αδωνι Γεωργιάδη

του Στρατή Μαζίδη

Σηκωθείτε τώρα από καρέκλες και ντιβάνια όπως θα έλεγε ο γνωστός τηλε-πωλητής και πάμε να παίξουμε κυνηγητό μαζί του γιατί άλλα μας…

έλεγε και άλλα ετοιμάζεται να κάνει.

Αν θυμάμαι καλά, το καλοκαίρι μας έλεγε ο Σπυρίδων-Αδωνις, ο της Ευγενίας σύζυγος, πως ΑΝ δεν πάνε καλά τα πράγματα έως το τέλος του έτους, τότε ΘΑ εξετάσει το ενδεχόμενο να μπει ένα εισιτήριο έως € 25,00 (όχι απαραίτητα σε αυτό το ύψος δηλαδή) στα νοσοκομεία.

Παράλληλα σχεδιάζει ο χαριτωμένος βιβλιοπώλης να κλείσει τα υποκαταστήματα του ΕΟΠΥΥ για να αγοράζει λέει υπηρεσίες και όχι παράλληλα να παρέχει. Ξηλώσου δηλαδή κορόιδο και στο ιδιωτικό κέντρο. Δε συμβαίνει πουθενά εις τας Ευρώπας, διατυμπανίζει ο υπουργός. Ναι αλλά πουθενά εις τας Ευρώπας δεν υπάρχει και τσιριχτρόφωνος υπουργός που από τον πάγκο του βιβλιοπωλείου του κλήθηκε να σώσει μια σημαντική κοινωνική δομή, όπως η Υγεία, μετά από μια σειρά εντυπωσιακών κωλοτουμπών που θα ζήλευε κι η Κομανέτσι.

Τι άλλαξε κε υπουργέ μέσα σε 1 – 1 1/2 μήνα και τελικά αποφάσισες το 25ευρω; Ξέρεις τι είναι ένα 25ευρώ; Για άλλους μεροκάματο, για άλλους διπλοκάματο και για την πλειοψηφία παλαιά ανάμνηση.

Και γιατί θα πρέπει πχ εμείς να πληρώσουμε το Χασάν που τόσα χρόνια μπαινόβγαινε ΔΩΡΕΑΝ δίχως να έχει καταβάλει μία στο σύστημα;

Και γιατί θα πρέπει εμείς να χρεωθούμε τη δική σου ανεπάρκεια και αποτυχία την οποία σε σχέση με όσα έλεγες προεξοφλείς ήδη 100 ημέρες πριν τις 31/12/2013;

Και τι μπορούμε να κάνουμε;

Μπορούμε πχ να γίνουμε μαϊμούδες, να ανέβουμε σε ένα δένδρο, να κράζουμε, να κοροϊδεύουμε διαρκώς τις μαϊμούδες του απέναντι δένδρου και ξαφνικά τσουπ να πηδήξουμε δίπλα τους, αλλά επειδή θα ανεβαίνουμε ψηλά θα φανούν πολλά πράγματα σε όσους τυχόν μας παρακολουθούν.

Υπάρχει όμως και η άλλη λύση – μονόδρομος. Να κάνουμε το σταυρό μας που είμαστε καλά προσευχόμενοι αυτό να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο με την ευχή να πεθάνουμε μια κι έξω.

freepen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *