Τελευταία Νέα

Ανεπιθύμητοι για την Ομογένεια οι Σαμαράς και Βενιζέλος

Ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ για τον δεύτερο γύρο του ”θριάμβου” του (πιθανή συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Μπάϊντεν), ενώ ο αντιπρόεδρος και Υπ. Εξ., θα δώσει ”παράσταση” στα Ηνωμένα Έθνη, στην Νέα Υόρκη…

Το κωμικό είναι ότι οι αρχηγοί των δύο ”μνημονιακών” κομμάτων ”εξουσίας”, νομίζουν ότι τους λαμβάνουν… ”σοβαρά υπόψην”, έξω. Oι ΗΠΑ πήραν ήδη από Σαμαρά, πρόσφατα στην Ουάσιγκτον, αυτά που ήθελαν (εύκολα και με αντάλλαγμα… ”λόγια συμπάθειας” και αναμνηστικές φωτογραφίες) γιά ”διευκολύνσεις”, όταν επιτεθούν στην Συρία, γιά λογαριασμό του… Ισραήλ.

Τους συγκυβερνώντες, η Ομογένεια τους ”στολίζει” άσχημα (ειδικά γιά το ζήτημα της διπλής φορολόγησης και την συνεχιζόμενη κοροϊδία εις βάρος της με τις απαράδεκτες, παρανοϊκές συμπεριφορές του ελληνικού κράτους).

Φυσικά, τον κάποτε ”οργανωμένο Ελληνισμό” στις ΗΠΑ, που μπορούσε -έστω λίγο- να παρεμβαίνει στην Ουάσιγκτον, φρόντισαν να τον διαλύσουν οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις των Αθηνών, την τελευταία 15ετία. Κι έκαναν… εξαιρετική, αποτελεσματική δουλειά.

Γιατί επιβάλεται -γιά την προβολή της Ελλάδας- να μιλήσει ο κ. Βενιζέλος στην γεν. Συνέλευση ΟΗΕ:


– Mπορεί να μιλήσει γιά 8 ώρες, ”σπάζοντας” το ρεκόρ του Φιντέλ Κάστρο και να τους ”κουφάνει” όλους.
– Αν μιλήσει ο κ. Σαμαράς, πιθανό να αποκοιμηθούν αρκετοί, μεταξύ αυτών ο Χρύσανθος και ο Μουρούτης.
kalami.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *