ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κος Γεωργακαράκος, στο δικαστήριο της 18/7/2011 που αφορούσε τους συμβασιούχους καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, έδωσε τη χαριστική βολή στις ελπίδες τόσων οικογενειών. Συγκεκριμένα, ενώ υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους συμβασιούχους ότι καλύπτουν πάγιες και…..
διαρκείς ανάγκες, εκείνος με τα λεγόμενά του, τα αναίρεσε όλα παίζοντας μπιλιάρδο στις πλάτες μας και λέγοντας στον πρόεδρο ότι υπάρχει δεδικασμένη απόφαση χαμένων ασφαλιστικών.

Με άλλα λόγια, ο Δήμαρχος κος Καμίνης και το νομικό του επιτελείο, στις συναντήσεις με τα σωματεία των συμβασιούχων λόγω φόβου… συμφωνεί μαζί τους και μετά στις αίθουσες των δικαστηρίων… τους πολεμά. Αναβολή μια εβδομάδα;;; Απλήρωτοι συμβασιούχοι τόσον καιρό; Συνάδελφοι που έχουν πάρει το δίμηνο ακόμα να μην έχουν επιστρέψει στην εργασία τους;;;

Ποιον κοροϊδεύετε κύριοι; Πείτε μας.
Είμαστε άνθρωποι όπως κι εσείς, με οικογένειες, με όνειρα και ιδανικά. Δουλεύουμε τόσα χρόνια κάτω από δύσκολες και ανθυγιεινές συνθήκες με συνέπεια και υπευθυνότητα στον τομέα μας. Δεν έχετε το δικαίωμα να μας μεταχειρίζεστε σαν πιόνια. Τον αγώνα και τον ιδρώτα τόσων ανθρώπων που πίσω τους έχουν οικογένειες, δε θα αφήσουμε να πάει χαμένος. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι ν΄αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο που θα σταθεί στον δρόμο μας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Σφοδρή αντιπαράθεση στο Δημοτικό συμβούλιο

Σφοδρή αντιπαράθεση στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο με τον Καμίνη να ανταλλάσει βαρείς χαρακτήρισμους με τον πρώην Δήμαρχο κ. Κακλαμάνη για το θέμα των συμβασιούχων.

Ο δήμαρχος όπως συνήθιζε και επί κατάληψης αναιρεί τις ίδιες τις αποφάσεις του. Οι συμβασιούχοι ξαφνικά βρέθηκαν ξανά στο δρόμο με τον Περιφερειάρχη “να υπογράφει την έγκριση για τις συμβάσεις αφού γυρίσει από διακοπές” Αν μέχρι τότε έχει φύγει ο Δήμαρχος για διακοπές;

Ο κ. Καμίνης προφανώς βρίσκεται τελείως εκτός τόπου και χρόνου. Αγνοεί οτι πίσω από τους συναδέλφους συμβασιούχους βρίσκονται οι οικογενειές τους που στην κυριολεξία πετιούνται στον δρόμο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑ κ. Πολυμερόπουλος έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο στον Δήμαρχο για την εξεύρεση λύσης. Ενώ θα μεταβεί αύριο στη Λιοσίων με τα σωματεία.

Σε μία πόλη που καταρρέει από την απουσία διοίκησης ο Δήμαρχος παίζει με την αγωνία δεκάδων συμβασιούχων.

Απέραντη η σημειολογία της απαξίωσης.

Simbasiouxoi Daem

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *