Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Περισσότερο ελεύθεροι εμείς στη φυλακή από αυτούς που προσκυνάνε το Μνημόνιο

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό που
φιλοξενεί τις θέσεις και τους εκπροσώπους του κόμματος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε αρχικά στις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες διεξάγει τον προεκλογικό της Αγώνα η τρίτη πολιτική δύναμη του Τόπου. Τόνισε πως κύριος υπεύθυνος της παράνομης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής είναι η Χούντα Σαμαρά που έχει καταρρεύσει και συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος είναι και όλα τα υπόλοιπα κόμμα του “συνταγματικού τόξου” που εθελοτυφλούν.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές παρά τις διώξεις και τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις του Μαξίμου που προσπαθούν να παραπλανήσουν τον ελληνικό Λαό.

Τέλος, έστειλε το μήνυμα πως οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής είναι περισσότερο ελεύθεροι στη φυλακή από αυτούς που προσκυνάνε τους ξένους αφέντες του Μνημονίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *