ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Σταυρός μαρτυρίου για τους εργαζομένους.

Πληθαίνουν τα δείγματα επιδείνωσης των οικονομικών του κράτους, επιβεβαιώνοντας τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις των αναλυτών και το νόμο του Μέρφι: «Αν κάτι ενδέχεται να πάει στραβά, θα πάει σίγουρα στραβά». Οι ελεγκτές της τρόικας τραβούν τα μαλλιά τους με όσα διαπίστωσαν στην τακτική επίσκεψή τους στη χώρα.
Από την πλευρά τους διέρρευσε ότι η…..
υπομονή των δανειστών μας κοντεύει να εξαντληθεί.
Η χώρα έχει αποκτήσει κακό όνομα από την εποχή που εξαπατούσε τουςΕυρωπαίους με πλαστά στατιστικά στοιχεία, και οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή του μνημονίου θεωρείται ότι εντάσσονται στην ίδια πρακτική.
Όλα δείχνουν ότι η αξιολόγηση του Μαΐου θα ισοδυναμεί με «κίτρινη κάρτα».
Τα αποτελέσματα του τελευταίου ελέγχου δεν δίνουν… προβιβάσιμο βαθμό στην οικονομία.
Οι ελεγκτές «έψαλαν» το γνωστό τροπάριο (μείωση του κράτους, περιστολή δαπανών, αύξηση εσόδων, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων).
Η έλλειψη προόδου –όπως την αντιλαμβάνονται οι δανειστές μας– θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη συνεχή ροή των χρημάτων από το μηχανισμό στήριξης.
Όπως ειπώθηκε ανεπισήμως, αλλά με κάθε σοβαρότητα, αν παραταθεί η στασιμότητα, η επόμενη δόση του δανείου θα εκταμιευθεί μόνο με πολιτική απόφαση, που σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ώστε να πάρει με το σπαθί της τα χρήματα που χρειάζεται.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο μέσος πολίτης θα φορτωθεί το σταυρό του μαρτυρίου, γιατί όπως φαίνεται δεν υπάρχει Ανάσταση αν δεν προηγηθούν τα Άγια Πάθη, τα οποία εν προκειμένω είναι… άγρια πάθη για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν κι άλλες οριζόντιες περικοπές στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, αλλά το φάρμακο που συστήνει η τρόικα έχει πικρή γεύση.

http://digital.stokarfi.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Οι ιστότοποι μας:: http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com
    Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.wordpress.com
    Οι ιστότοποι μας::
    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php
    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Μέσω των ιστοτόπων: 1. Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης, 2. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων και 3. Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου, επιδιώκουμε την αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, παράσχοντας γνώση επί πολλών γνωστικών αντικειμένων. Επιδιώκουμε δε διά αυτών κατά κύριον λόγο, την οργάνωση Ελλήνων σε Κοινότητες και Εκκλησιες του Δήμου και την συγκρότηση τις καθοοδηγούσας αυτές, Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Η αφύπνισης μας είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο, αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες Κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

    Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

    Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *