Πως θα πάρουν πίσω τα δανεικά αφού η Ελληνική οικονομία έχει διαλυθεί

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση σήμερα παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο και καταβάλλει μία μεγάλη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, στο πρόβλημα που έχει δημιουργεί με την επιμονή των Ευρωπαίων, υποβοηθούμενων από τα ντόπια συμφέροντα που
θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, επιβάλλοντας φτώχια, διάλυση της υγείας και της παιδείας, ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών, καταπάτηση των θεσμών και κατάργηση του συντάγματος της Ελλάδας.

Γιατί όλα αυτά;
Μήπως για να επιστραφούν τα δανεικά;
Μήπως για να πληρώνονται τα τοκοχρεολύσια;

Όχι δεν νομίζω, διότι αν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο τότε οι προτάσεις της κυβέρνησης εξυπηρετούν τους σκοπούς αυτούς, μόνο με ανάπτυξη και με καλή οικονομία θα πάρουν πίσω τα δανεικά.
Πως θα πάρουν πίσω τα δανεικά αφού η Ελληνική οικονομία έχει διαλυθεί από τα προγράμματα λιτότητας;

Επί πλέον η εθνική κυριαρχία έχει παραδοθεί σε ξένα κέντρα εξουσίας και η Δημοκρατία έχει καταλυθεί. Επομένως η Ελληνική κυβέρνηση έχοντας στο πλευρό της την πλειονότητα του Ελληνικού λαού πρέπει να αντιτάξει προτάσεις, πρέπει να αντισταθεί σε αυτή την επιβαλλόμενη εξοντωτική λιτότητα, πρέπει να επιμένει μέχρι τέλους, για την εξεύρεση μιας λύσης και ενός προγράμματος που δεν θα καταστρέφει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
 Όσον αφορά τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουν για να το πετύχουν, θα αξιολογηθούν και από το αποτέλεσμα.

Στο άθρο σου κ. Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλε ΕΔΩ  “ΠΕΡΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝδεν αναφέρεις καθόλου τις συνέπειες της συνέχισης των προγραμμάτων λιτότητας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *