Αμβρόσιος: “Ξένα συμφέροντα εξυπηρετεί ο Παπανδρέου”

Αμβρόσιος: “Ξένα συμφέροντα εξυπηρετεί ο Παπανδρέου”
Ευθεία επίθεση στην πολιτική ζωή της χώρας εξαπέλυσε μέσα από το blog του, ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος υποστήριξε ότι όλοι, Κυβέρνηση, συμπολίτευση και αντιπολίτευση φοράνε μάσκες, οι οποίες όμως σταδιακά πέφτουν.

“Γεμίσαμε, λοιπόν, από…
 μάσκες! Μάσκες παντού! Μάσκες σε όλους! Μάσκες φορούν Πρωθυπουργός καί Υπουργοί! Το θέατρο του παραλόγου λοιπόν προβάλλει ενώπιόν μας σε όλο του το μεγαλείο!

Αλλά στο θέατρο είναι απαραίτητες οι μάσκες! Μάσκες λοιπόν στη Συμπολίτευση και στην Αντιπολίτευση! Ευτυχώς για μας τους αφελείς, ότι μερικές μάσκες άρχισαν ήδη να πέφτουν! Ναί, μας κοροϊδεύουν, αλλά επί τέλους άρχισαν νά αποκαλύπτωνται! Μακάρι νά πέσουν όλες οι μάσκες μήπως και σωθεί η Ελλάδα μας”, έγραψε ο Αμβρόσιος.

Ο μητροπολίτης Αιγιαλείας μέμφεται τη διοίκηση της Εκκλησίας για την αφωνία της στα εθνικά θέματα σημειώνοντας ότι «τα εθνικού χαρακτήρος ζητήματα η σημερινή Εκκλησιαστική Ηγεσία αποφεύγει να τα εγγίσει, επικαλουμένη τους “διακριτούς ρόλους”, μια πρόφαση απαράδεκτη, κατά την ταπεινή μας γνώμη».

Ο κ. Αμβρόσιος ασκεί δριμεία κριτική και στον πρωθυπουργό προσωπικά καθώς με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά αλλά και στην κατάσταση της οικονομίας σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «πολύ σύντομα, θα διαπιστώσουμε εάν ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδος και των Ελλήνων ή απλώς ένα Εκτελεστικό Όργανο ξένων Κέντρων Αποφάσεως! Υπέρμαχος και προασπιστής των συμφερόντων της Ελλάδος ή Όργανο εξυπηρετήσεως και προωθήσεως ξένων συμφερόντων;»

Από την κριτική του μητροπολίτη Αιγιαλείας δεν ξεφεύγει ούτε η τρόικα την οποία, με αφορμή τις δηλώσεις των εκπροσώπων της για την ανάγκη αποκρατικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ μέσα στην επόμενη τριετία, χαρακτηρίζει ως «η τριμελής Κυβέρνηση Κατοχής»

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ……..ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ….ΓΑΜΩ ΤΑ ΡΑΣΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ…

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΤΥ ΚΕΡΑΤΑ….

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ…ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,,,ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΛΙΠΟΘΗΜΙΣΕΙΣ

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos blogspot com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *