Πιέζει ο Σαββίδης για άμεση ρύθμιση των χρεών

Λύση μέχρι το Δεκέμβρη περιμένει από τον Γιάννη Στουρνάρα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Οι τελευταίες συζητήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και το plan b

Παρότι μέχρι σήμερα έχει πάρει μόνο υποσχέσεις και δεν έχει δει καμία πρόοδο στο θέμα της….

ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης επιμένει στις συζητήσεις του με την κυβέρνηση για το θέμα. Πριν λίγες μέρες έκανε στην Αθήνα νέα επαφή με τον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του, θέτοντας πιο πιεστικά από κάθε άλλη φορά το ζήτημα.

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του εμφανίστηκαν ξανά θετικοί στο να δεχθούν την πρόταση του μεγαλομετόχου για εφάπαξ καταβολή 11 εκ. ευρώ, τόνισαν, όμως, ότι δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο εκείνο που θα φέρει την έγκριση της τρόικας.

Ο Σαββίδης πήρε την υπόσχεση ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας θα επιδιώξει να περάσει τη ρύθμιση στις επαφές που θα έχει με τους εκπροσώπους των δανειστών της χώρας, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αν δεν έχει προκύψει λύση μέχρι τα τέλη του έτους, ο 55χρονος επιχειρηματίας θα βάλει σε εφαρμογή ένα εναλλακτικό σχέδιο που θα φέρει την οριστική διευθέτηση του πιο μεγάλου βραχνά της ΠΑΕ. Ο Σαββίδης έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του και, βάση όσων προκύπτουν από το στενό περιβάλλον του, θα κάνει εντυπωσιακές κινήσεις που θα ξεκαθαρίσουν το θέμα μια και καλή.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι κυκλοφόρησε και σενάριο που θέλει τον Σαββίδη να είναι θετικός στην καταβολή μεγαλύτερου ποσού από τα 11 εκ. ευρώ με δόσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *