Οι ηθικοί αυτουργοί της αποτρόπαιης δολοφονίας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης έπεσαν θύματα μιας άνανδρης δολοφονικής επίθεσης από παρακρατικά καθάρματα, των οποίων το χέρι όμως όπλισε η κρατική «νομιμοποίηση» της χρήσης βίας απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
Τα αποβράσματα – δολοφόνοι δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να προεκτείνουν την κρατική καταστολή και βιαιότητα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εκεί που το επίσημο Κράτος διώκει και φυλακίζει, το παρακράτος κάνει το επόμενο βήμα και δολοφονεί.

Οι αλήτες που αφαίρεσαν τις ζωές των Συντρόφων μας δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από το να υπακούσουν στην, έστω και ΕΜΜΕΣΗ,ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ο οποίος μιλώντας στα αφεντικά τους στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσε την έκφραση «θα τους λιώσω», αναφερόμενος φυσικά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εκεί, λοιπόν, που ο ίδιος αποτυγχάνει «να λιώσει» αναλαμβάνουν να δράσουν αυτοβούλως (;) τα σιχαμερά καθάρματα της κόκκινης τρομοκρατίας.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Παύλου Φύσσα αυτή τη φορά ο Σαμαράς δεν βγήκε να κάνει τηλεοπτικό διάγγελμα. Τι θα μπορούσε άραγε να πει αυτός ο, ούτε καν αξιολύπητος, πολιτικάντης με το σύνδρομο της αποτυχίας συνδεδεμένο στην καριέρα του; Ότι έμμεσα έδωσε το πράσινο φως για τις δολοφονίες, με την «βάφτιση» ενός Νομίμου και πάνω απ’ όλα Εντίμου Πολιτικού Κόμματος σε «εγκληματική οργάνωση»;

Ας βγει, επιτέλους, από το καβούκι του Μεγάρου Μαξίμου ο εντολοδόχος Αντωνάκης και ας αφουγκραστεί την Λαϊκή οργή που απαιτεί απ’ αυτόν να παραιτηθεί. Για να μην αναφερθούμε στις πιο οργισμένες αντιδράσεις που του ζητούν να αυτοκτονήσει από την ντροπή του.

Από κοντά και ο κατάπτυστος υπουργός ΠΡΟ – ΠΟ Νίκος Δένδιας, ο οποίος με μια αισχρή ανακοίνωση έφτυσε πάνω στα κορμιά των αδικοχαμένων Αδερφών μας, μιλώντας ότι δεν θα αφήσει «να γίνει η Χώρα πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών». Ο «καλός φίλος» των μασόνων και των σιωνιστών, ο πιο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ – ΠΟ, κατά την διάρκεια της θητείας του οποίου οι λαθρομετανάστες οργιάζουν και τρομοκράτες όπως ο Μαζιώτης αλωνίζουν ανενόχλητοι, ας αποκτήσει την στοιχειώδη ευθιξία απέναντι στην μνήμη των νεκρών και ας σιωπήσει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *