Ψήφο τους μετανάστες θα δώσει ο σαμαράς!!!

Γράφει αναγνώστρια 

Ε, αφού βλέπει ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσει κανένας Έλληνας κάτι έπρεπε να σκαρφιστεί.

Λοιπόν, σκέφτηκα κάτι πολύ καλύτερο, να ψηφίζουν οι γερμανοί…

πολίτες στις ελληνικές εκλογές. Ή ακόμα καλύτερα, να ψηφίζουν στις ελληνικές εκλογές όλες οι χώρες που έχουν οικονομικά συμφέροντα και επιδιώκουν την δουλοποίησή μας. Ή ακόμα καλύτερα, να ψηφίζουν ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ!!!!!!

Υ.Γ. Μέχρι χθες το έκαναν παράνομα, τώρα θέλουν να παρανομούν νόμιμα!!

Έχουν καταγγελθεί τα ψεύτικα αποτελέσματα των εκλογών:

Σύμφωνα με δημοσίευμα δόθηκε ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις (ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΙΣ 28-10-10), όπου υπάρχουν και αποδείξεις βλ. κατωτέρω).

Απόσπασμα του δημοσιεύματος:
«Έχουν επιχειρήσει – και σε γενικές γραμμές έχουν καταφέρει – να εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών «ανύπαρκτους» μετανάστες, κυρίως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία), χρησιμοποιώντας ψεύτικα ή πλαστά στοιχεία.

(….) οι δηλωμένες διευθύνσεις των μεταναστών, κυρίως από τη Βουλγαρία, παραπέμπουν σε ακατοίκητα νεοκλασικά, ερειπωμένα οικήματα, χαμόσπιτα, καταστήματα, αλλά και οικόπεδα, γεγονός που καταδεικνύει ότι κάποιοι ήξεραν πως δεν πρόκειται να γίνει έλεγχος».

Αποδείξεις:

Δημοφώντος 46: Είναι επίσης μια ακατοίκητη παλαιά μονοκατοικία με καρφωμένα ξύλα στην πόρτα. Φέρεται ως κατοικία του 55χρονου Nikolay N., που είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 40.

Μυκάλης 19: Κλειστός χώρος με λαμαρίνες, με την ένδειξη εργοτάξιο, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι δεν μπορεί να είναι και κατοικία. Και όμως έχει δηλωθεί ως κατοικία των εκ Βουλγαρίας Ivet C. και του Atanas C., που είναι γραμμένοι για να ψηφίσουν (εκλογικοί κατάλογοι με α/α 3 και 4 αντιστοίχως).

Δημοφώντος 56: Προκλητική και εμφανής η εξαπάτηση. Αυτό το οικόπεδο στα Άνω Πετράλωνα έχει δηλωθεί ως κατοικία της 32χρονης Svetlana S. από τη Βουλγαρία, η οποία είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 49.

Μυκάλης 17: Είναι ένα ακατοίκητο νεοκλασικό κτίσμα και έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας της Svetla S., 40 χρονών (εκλογικοί κατάλογοι διαμέρισμα α/α 47).

Δημοφώντος 78: Παλαιό κτίσμα με σφραγισμένα παράθυρα, που, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να είναι και η κατοικία της 27χρονης Mirela C. από την Πολωνία, που είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 17.

Αλόπης 8: Είναι ένα ακατοίκητο χαμόσπιτο, του οποίου μέχρι και η είσοδος είναι κλεισμένη από φυλλωσιές, στοιχείο που δείχνει την εγκατάλειψη. Έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας από τη Mariyana Y., 39 ετών, η οποία είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 141.

Δημοφώντος 44: Είναι μια παλαιά μονοκατοικία με πράσινη αλυσοδεμένη πόρτα και η οποία δείχνει ακατοίκητη πολύ καιρό. Παρ’ όλα αυτά έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας της Daniela U., 36 ετών, γραμμένης στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 50.

Κειριαδών 60: Είναι ένα κλειστό ισόγειο κατάστημα, μια κλειστή ψαραγορά (!), όπου και η διπλανή είσοδος είναι με λουκέτα. Έχει δηλωθεί ως κατοικία της Margarita I., 57 ετών, και του Kipro K., 34 ετών (α/α εκλογικών καταλόγων 54 και 73 αντίστοιχα).

Δημοφώντος 80: Το κτίσμα φιλοξενεί μια ταβέρνα της περιοχής και όχι την Donka, 55 ετών, που είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 12. Η γυναίκα έχει άγνοια για την εγγραφή αυτή, αφού στην Ελλάδα είναι μόλις δυόμισι μήνες!

Δημοφώντος 28: Ακόμη ένα κτίσμα ακατοίκητο με σφραγισμένη πόρτα, που έχει δηλωθεί όμως ως διεύθυνση κατοικίας της VasilikaK., 60 ετών (α/α εκλογικών καταλόγων 32). (Φωτό 10)

Μυκάλης 10: Παλαιά μονοκατοικία με σφραγισμένα πράσινα παράθυρα με ξύλα, που δείχνει σαφέστατα ότι είναι ακατοίκητη. Εχει δηλωθεί ως κατοικία της Natalia K., 25 ετών, και της Raya K., 29 ετών, (γραμμένες στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 22 και 24 αντίστοιχα).

Μυκάλης 2: Ακόμη ένα ακατοίκητο παλαιό κτίσμα με καρφωμένα ξύλα στα παράθυρα. Η διεύθυνση αυτή είναι δηλωμένη από την Yuliya K., 31 ετών, και τηνStanka P., 55 ετών (α/α εκλογικών καταλόγων 28 και 42 αντίστοιχα).

Αλόπης 6: Στη διεύθυνση αυτή έχει δηλωθεί ακόμη ένα οικόπεδο (!) ως κατοικία δύο γυναικών από τη Βουλγαρία. Είναι η Nadezhda D., 53 ετών, και η Mariana U., 47 ετών, που είναι γραμμένες στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 68 και 135 αντίστοιχα.

Κειριαδών 96: Είναι ένα ισόγειο κτίσμα που έχει μόνο καταστήματα. Έχει δηλωθεί ως κατοικία της Zornitsa M., 36 ετών. (Είναι γραμμένη με α/α 83).

Δημοφώντος 50: Είναι μια κλειστή μονοκατοικία με λουκέτο στην πόρτα, η οποία έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας της BoryanaS., 29 ετών (α/α 44)”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *