Διέρρηξε και έκαψε καταστήματα

Στην εξιχνίαση πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και αποπειρών διάρρηξης, καθώς και δύο περιπτώσεων εμπρησμών σε καταστήματα της Βέροιας, προχώρησε η…

αστυνομία, ταυτοποιώντας ώς δράστη έναν ημεδαπό 36 ετών, ο οποίος -στη διάρκεια λίγων ωρών, τα ξημερώματα της Πέμπτης- “χτύπησε” σε επτά σημεία.

Ειδικότερα, κατόπιν ύστερα από ενδελεχή έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, προέκυψε ότι ο 36χρονος, που δεν έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής, διέπραξε:

-Διάρρηξη σε κατάστημα ειδών ένδυσης, από όπου αφαίρεσε είδη ρουχισμού αξίας 4.000 ευρώ.

-Απόπειρα διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο.

-Απόπειρα διάρρηξης σε περίπτερο, απ΄το οποίο αφαίρεσε τελικά μόνο το κοντάρι/μανιβέλα της τέντας.

-Διάρρηξη στο κατάστημα 71χρονης, χωρίς να αφαιρέσει τίποτα.

-Διάρρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την οποία χρησιμοποίησε ώς εργαλείο το κοντάρι που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το περίπτερο. Ο δράσης αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή, που δεν είχε χρήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την αποχώρηση του από το τελευταίο κατάστημα, ο 36χρονος προκάλεσε εμπρησμό από πρόθεση, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς, ενώ στις φλόγες παραδόθηκε και γειτονικό κατάστημα, που δεν περιείχε εμπορεύματα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, σε βάρος του 36χρονου, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *