Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια

 Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για τη σωτηρία της πατρίδας μας.
Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που…..
στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.
Αυτόν που δεν έβρισε, αυτόν που δεν συκοφάντησε, αυτόν που δεν κατέβηκε στο λάκκο της πολιτικής λάσπης. Ήξερε, όπως ξέρουμε όλοι μας, ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη όλους. Μόνο όλοι μαζί αδελφωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Όταν κάποιοι ‘’αόρατοι’’ (;)μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας, γιατί άραγε το κάνουν; Γιατί αυτοί ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! θέλουν να μας εκμεταλλεύονται και να μας κλέβουν και το αίμα μας.
Το Πασόκ μας, πιστό σε αρχές και παραδόσεις, είναι υπέρ της ισότητας, της ευνομίας , του κράτους ΔΙΚΑΙΟΥ ! Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου! Όλοι είμαστε εντός του νόμου με ισοτιμία, ευνομία και ισονομία.
Το κράτος έχει όργανα που φροντίζουν, για την εύρυθμη λειτουργία του. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ!
Έτσι , όλοι μαζί, με αρχηγό τον Γ. Παπανδρέου, μπορούμε να αγωνισθούμε για το καλό των παιδιών μας, μονιασμένοι και αγαπημένοι.
Περισσότερο ψωμί τρώμε με μέλι, παρά με ξύδι.
Γιώργο, σε ευχαριστούμε .

Αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *