Η Γερμανια συνεχιζει την παραδοση που εχει δημιουργησει ανα τους αιωνες

Όπως φάνηκε από τη στάση του Γερμανού υπουργού οικονομικών Σοιμπλε κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνάντησης με τον Έλληνα ομόλογο του κ. Βαρουφακη, οι Γερμανοί παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους…

Θέσεις που στρέφονται ενάντια στον Ελληνικό Λαό αφού η εφαρμογή των πρακτικών που αυτές επιβάλλουν, έχει φέρει τους Έλληνες στην εξαθλίωση, την απόγνωση και την φτώχεια, η δε συνέχιση αυτής της πολιτικής είναι βέβαιο ότι θα επέφερε την πλήρη οικονομική καταστροφή, άρα και τη διαρκή υποδούλωση του Λαού μας στα κελεύσματα των Γερμανών.

Είναι πέραν κάθε αμφισβητήσεως το γεγονός ότι οι Γερμανοί, πέραν του στενού οικονομικού τους συμφέροντος, να κρατούν τον πελάτη-Ελλάδα, τον οποίο έχουν συστηματικά αφαιμάξει οικονομικά επί δεκαετίες, υπόδουλο οικονομικά ώστε να μην μπορέσει ποτέ να σηκώσει κεφάλι, έχουν και δυο άλλες επιδιώξεις.

Η πρώτη είναι να εκδικηθούν την Πατρίδα μας διότι γνωρίζουν καλύτερα από όλους, αφού το ένιωσαν στο πετσί τους ότι η ήττα τους κατά το β’ παγκόσμιο πόλεμο οφείλεται κατά μέγα μέρος σε εμάς. Είμαστε εμείς που τσακίσαμε τους Ιταλούς φασίστεςσυμμάχους τους στη Βόρεια Ήπειρο, είμαστε εμείς πουσταματήσαμε τους Γερμανούςστα Οχυρά της Μακεδονίας μας. Είμαστε εμείς που εξοντώσαμε τους αλεξιπτωτιστες τους στην Μάχη της Κρήτης και δεν τους αφήσαμε ποτέ σε χλωρό κλαρί, καθ’ όλη τη διάρκεια της βάρβαρης τριπλής κατοχής με τη δοξασμένη Εθνική μας Αντίσταση!

Φυσικά όλα αυτά τα γνωρίζουν και για αυτό μας μισούν. Για αυτό ενώ πολλές άλλες χώρες χρωστούν πολύ περισσότερα από την Πατρίδα μας αυτοί στρέφονται διαρκώς μόνον εναντίων ημών.

Ο έτερος λόγος είναι να βάλουν στο χέρι ολόκληρο τον φυσικό πλούτο της Χώρας μας, στα πλαίσια του χιτλερικού δόγματος του ζωτικού χώρου, ένα δόγμα το οποίο όπως και στους δυο παγκόσμιους πολέμους που η Γερμανία εξαπέλυσε ενάντια στην ανθρωπότητα έχει αρχικά τη μορφή οικονομικού πολέμου-διείσδυσης-κατοχής για να ακολουθήσει αργότερα η γνωστή βάρβαρη γερμανική στρατιωτική και πολιτική κατοχή.

Δεν θα επιχειρήσω εδώ να επεκταθώ περαιτέρω τόσο στα γερμανικά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί κατά καιρούς ενάντια στην Πατρίδα μας διαχρονικά, την φρικτή θανάτωση 500.000 χιλιάδων συμπατριωτών μας από πείνα, ούτε να αναφερθώ εκτενώς εις τους ειδεχθείς τρόπους με τους οποίουςεξαφάνισαν την ισραηλιτική κοινότητας της Πατρίδας μας. Είναι αδύνατο να περιγραφεί το μέγεθος της ναζιστικής θηριωδίας μέσα σε λίγες γραμμές.

Θα κλείσω με επίκληση στην κοινή λογική και θα πω ότι δεν είναι δυνατόν, οι Γερμανοί, οι οποίοι έχουν καταστρέψει ολοσχερώς την Πατρίδα μας, μας χρωστούν 3 τρις από τις πολεμικές αποζημιώσεις, οι Γερμανοί που είχαν διαφθείρει ολόκληρο τον κρατικό μας μηχανισμό με τις απάτες της siemens, των υποβρυχίων που γέρνουν κλπ, να αξιώνουν την περαιτέρω συνέχιση της οικονομικής κατοχής της Πατρίδος μας.

Αποτελεί κοινή ελπίδα όλων μας, η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση μας να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να παραμείνει ακλόνητη στις θέσεις της για το τέλος των μνημονίων και της λιτότητας. Εαν μείνουν πιστοί στις εξαγγελίες αυτές και ακολουθήσουν Πατριωτική Πολιτική στα Εθνικά μας Θέματα με παράλληλο σεβασμό της Ιστορίας, τη Θρησκείας και του Ελληνικού Πολιτισμού θα φέρουν πραγματικά μια νέα μεγάλη εποχή για την Ελλάδα μας.

Γεώργιος Παπασημάκης
ereunitiko.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *