ΠΡΟΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

κ. ΥΠΟΥΡΓΕ,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ….
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ.

1. http://politikologia1.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9666.html,

2.ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

α)ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
-Στο ΠΑΣΟΚ όλα δείχνουν ότι θα περάσει η Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τη θέση του παραιτηθέντος Γ. Σπιλάνη θ αναλάβει ο Φ. Χατζημιχάλης, που είχε υπηρετήσει ως διορισμένος Γ.Γ. ΑΔΑ και είχε εκλεγεί βουλευτής στο Ν. Λάρισας.
Στον αντίποδα βρίσκεται ο π. βουλευτής της ΝΔ στο Ν. Δωδεκανήσου Ν. Ζωίδης.
Παρ όλα αυτά, θα αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.
β)ΕΜΠΡΟΣ
Μεταξύ τυρού και αχλαδιού…
Σε ταβέρνα στον Κόλπο Γέρας, στα Πηγαδάκια, δεξιώθηκε η ΝΟΔΕ Λέσβου το βράδυ της Παρασκευής το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τη συνοδεία του. Στο δείπνο, όπου μετείχαν ακόμη οι Χαράλαμπος Αθανασίου, Παύλος Βογιατζής και Χριστιάνα Καλογήρου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου στην πρώτη επίσημη επίσκεψή του ενημερώθηκε από 40 περίπου πολιτικούς φίλους του για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Νομό Λέσβου.

… προέκυψε Χατζημιχάλης
Και απ’ την πλευρά του, όμως, έδωσε πληροφορίες, ανακοινώνοντας εμμέσως πλην σαφώς το όνομα του διαδόχου του Γιάννη Σπιλάνη στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτήκοο μάρτυρα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε πως εντός των ημερών θα οριστεί γραμματέας ένας παλιός γνώριμος της Λέσβου, ο πρώην υφυπουργός Γεωργίας, αλλά και διατελέσας πρώτος γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου πριν την κ. Καλογήρου, Φώτης Χατζημιχάλης.
Περιμένουμε και τον ορισμό που σίγουρα έχει καθυστερήσει, αφού ο κ. Σπιλάνης έχει παραιτηθεί κοντά δυο μήνες τώρα.
ΜΑΡ.ΠΛ.
3.EΠEΙΔΗ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ,ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ,ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΝΑΛ/LESVOSHOP ΕΙΝΑΙ Ο κ. Φ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2011, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ , ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Γ.Γ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

http://politikologia1.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *