Τροχαίο με τρεις ελαφρά τραυματίες στο κέντρο της Αμαλιάδας!

Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν…

συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεωργίου Παπανδρέου, στο κέντρο της πόλης.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι όταν το λευκό Ι.Χ. μάρκας Toyota Yaris, στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, διασχίζοντας την οδό Γεωργίου Παπανδρέου, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκα Mercedes που εκείνη την ώρα διέσχιζε την οδό Ρήγα Φεραίου.

Το λευκό Ι.Χ. βρέθηκε, σχεδόν ανεστραμμένο, στην απέναντι πλευρά της Γεωργίου Παπανδρέου, με τους περίοικους να σπεύδουν να βοηθήσουν τους οδηγούς, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που βοήθησε τους επιβαίνοντες του Ι.Χ. να βγουν από το όχημά τους, αλλά και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση, που είναι μία από τις κεντρικότερες και από τις διασταυρώσεις με την μεγαλύτερη κίνηση της Αμαλιάδας, σημειώνονται τακτικότατα τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς, μέχρι στιγμής, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Σ.Π.

patrisnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *