Αναβρασμός στον Άγιο Νικόλαο για το λουκέτο στο ΙΚΑ

‘Εντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου έχει προκαλέσει η απόφαση βόμβα της διοίκησης του ΙΚΑ για το ..

κλείσιμο του υποκαταστήματος της περιοχής. Για τον λόγο αυτό αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη των δημοτικών φορέων και στελεχών του ΙΚΑ με στόχο να καθοριστούν τα επόμενα βήματα αντιδράσεων και κινητοποιήσεων.
Όπως ανέφερε στο prismanews.gr ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Σγουρός, η απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου είναι απόλυτα λανθασμένη καθώς πρόκειται να ταλαιπωρηθούν όχι μόνο οι ασφαλισμένοι της επαρχίας Αγίου Νικολάου, αλλά και εκείνοι της επαρχίας Λασιθίου. Κρίσιμο για τον δήμο Αγίου Νικολάου είναι το πώς θα εξυπηρετηθούν οι 22000 ασφαλισμένοι, στους οποίους συγκαταλέγονται και οι συνταξιούχοι.
Σχολιάζοντας το ξαφνικό λουκέτο στο μεγαλύτερο υποκατάστημα του ΙΚΑ σε επίπεδο νομού ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι ο δήμος Αγίου Νικολάου δεν πρόκειται να μπει σε λογικές αντιπαράθεσεις και πολιτικών σκοπιμοτήτων. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι συμβαίνει και εμείς στηρίζουμε όλα τα καταστήματα, δήλωσε ο κ. Σγουρός.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *