xOrisOria News

Πετάει το γάντι σε εκείνους… που το σκέφτονται

Τη σχετική εκτίμηση δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής», και έρχεται ουσιαστικά να επιβεβαιώσει τη φημολογία που υπάρχει στο εσωκομματικό παρασκήνιο της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, εδώ και αρκετό καιρό…
Ο Γιώργος Παπανδρέου λοιπόν δείχνει αποφασισμένος να θέσει δίλημμα εκλογών στους βουλευτές του Κινήματος, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας, αλλά και στη συνέχεια, για την ουσιαστική στήριξη των μέτρων που θα….
περιλαμβάνει το Πρόγραμμα αυτό.

Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν αφήνουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Η κατάσταση που διαμορφώνεται, είναι οριακή, και η Κυβέρνηση δεν έχει περιθώρια για πολιτικά χαμένο χρόνο, ούτε για καθυστερήσεις που θα οφείλονται σε αντιρρήσεις… από τα σπλάχνα της.

Οι υπουργοί, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και όσοι συμμετέχουν στο Πολιτικό Συμβούλιο, πήραν μια πρώτη γεύση των προθέσεων του Γιώργου Παπανδρέου, στις συνεδριάσεις της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ διαπίστωσαν και την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού να φτάσει ως το τέλος του δρόμου, για να υλοποιήσει τον πολιτικό σχεδιασμό του.

Μέχρι σήμερα άλλωστε, ο Γιώργος Παπανδρέου σήκωσε σχεδόν μόνος του το βάρος των μέτρων, μια κατάσταση που προφανώς δεν μπορεί να συνεχιστεί, εφόσον το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να απολέσει πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πολιτικό σκηνικό.

Home

Use Facebook to Comment on this Post