ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑχλαΜΑΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!!! Από τα ψηφοθηρικά γενοφάσκια του!!!

by Μπαρμπα Νίκος Αρβανίτης


 ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Μάιος 1997. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μετά από 9 »πέτρινα χρόνια» και έχει κάνει το τρεμπλ στο μπάσκετ, με Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ευρωπαικό. Ο αρχηγός του κόμματος της Πολιτικής Άνοιξης, τότε, Αντώνης Σαμαράς…
παραχωρεί μία συνέντευξη στο δημοσιογράφο Θέμη Σινάνογλου και στην στήλη »Κρυφή Κάμερα» της εφημερίδας »Φως των Σπορ». Ας την θυμηθούμε.

— ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 28-5-1997
—Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια του δήλωνε λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς και μας έλεγε πως δεν φοβάται να πάρει το πολιτικό κόστος της διακήρυξης των Ολυμπιακών οπαδικών του φρονημάτων. Αυτά τα έλεγε τότε που πάλευε, συνήθως αποτυχημένα, να μπει στη Βουλή με το κόμμα του.
— Τώρα που έγινε »μεγάλος και τρανός» μνημονιακός Πρωθυπουργός, κάνει ό,τι θέλει ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησής του και πρώην στέλεχος της ΚΑΕ Καράμπαμπας aka ΠΑΟ κύριος Μπαλτάκος.

— Έφτασε σε σημείο να παίρνει τηλέφωνο από τη Φινλανδία που βρισκόταν για επίσκεψη στο ΕΣΚΑΝ, την περίοδο των τελικών των play off του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ, ζητώντας από τους επιστήμονες του Συμβουλίου να ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ και να υποβληθούν οι αθλητές Ολυμπιακού και Παναθηναικού σε αιματολογικό έλεγχο ντόπινγκ, που δεν προβλεπόταν σε κανέναν κανονισμό και είναι επικίνδυνος για την υγεία τους.


— Φυσικά τον κύριο Μπαλτάκο ο Αντώνης Σαμαράς τον επέλεξε προσωπικά γι’αυτήν τη θέση. Έτσι, εμείς κοιτάζουμε τη φωτογραφία που βρίσκεται ανάμεσα σε γαύρους στο Καραισκάκη το 1997.


και του λέμε

— ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, »ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ», ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ.

redsagainsthemachine.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *