Μας δουλεύει ή τους δουλεύει;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αλέξης Τσίπρας…..
«δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από το ευρώ, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να ….

διαλυθεί το ευρώ», «Δεν υπάρχει εναλλακτική στρατηγική από το ευρώ για τις κυρίαρχες δυνάμεις»

Ο σχολιασμός…
Πολύ φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας άρχισε νωρίτερα από ότι φανταζόμαστε να δίνει το στίγμα για το τι πραγματικά πρεσβεύει δηλ. ότι ίσως είναι μία προσχεδιασμένη συνέχεια του συστήματος!

Βέβαια του αναγνωρίζω ότι μας ενημερώνει εκ προοιμίου για αυτό και όχι εκ των υστέρων όπως ο κ. Σαμαράς το 2012 ο οποίος έκανε την θεαματική του κωλοτούμπα μετά τις εκλογές ζητώντας μάλιστα μετάνοια από τα κοράκια της Ευρώπης για τους προεκλογικούς λεονταρισμούς απέναντι τους.
Φυσικά τα σημάδια υπάρχουν εδώ και καιρό και έχουν να κάνουν πρώτο με την ενσωμάτωση στο κομματικό μηχανισμό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α πολλών επωνύμων στελεχών και συνδικαλιστών του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, δεύτερο με την πολυγλωσσία και τις διαφορετικές προσεγγίσεις σε καίρια ζητήματα ανάμεσα στις διάφορες συνιστώσες του και τρίτο και κυριότερο η διγλωσσία του ιδίου του κ. Τσίπρα ο οποίος αλλά λέει στο εξωτερικό στους διάφορους υψηλόβαθμους συνομιλητές του και άλλα στο εσωτερικό σε εμάς!
Πριν λίγες ημέρες τον ακούσαμε να λέει ότι το Ευρώ δεν είναι φετίχ αλλά τώρα με την παραπάνω δήλωση στην ουσία “δηλώνει” την υποταγή του σε … αυτό.
Δηλαδή κ. Τσίπρα θεωρείτε ηλίθους τους Σουηδούς. τους Δανούς. τους Νορβηγούς (δεν είναι καν στην Ευρωπαική ένωση) που δεν προσχώρησαν ποτέ στην Ο.Ν.Ε και με τα δικά τους νομίσματα οι οικονομίες τους είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα;
Προσωπικά θεωρώ (εκ των αποτελεσμάτων) ότι το Ευρώ είναι εφεύρεση και εργαλείο των Γερμανών και λειτουργεί όπως παλαιότερα οι σιδερόφρακτες μεραρχίες του Χίτλερ με σκοπό την εξαθλίωση και μετά την υποδούλωση των λαών της Ευρώπης.
Οι δε αποδείξεις περί αυτού και συγκεκριμένα για την πατρίδα μας είναι η προετοιμασία μέσω των μιζών και των δωροδοκιών Π.χ της Siemens για την χειραγώγηση πολιτικών και κομμάτων πριν την τελική τους επίθεση. (για αυτό και το “βαποράκι” τους ο Χριστοφοράκος παρότι καταζητούμενος ζει και απολαμβάνει την προστασία του Γερμανικού κράτους.)
Τελειώνοντας θα αναφέρω (αν και την θεωρώ ακραία) την άποψη ενός φίλου ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Αλέξης δεν έχει “μολυνθεί” από όλα αυτά και απλά το παίζει υπάκουο και καλό παιδί για να ξεγελάσει τα ξένα κέντρα για να τον “αφήσουν” να πάρει την εξουσία και μετά … θα τους δείξει το πραγματικό “Αριστερό” του …. πρόσωπο!
Εσείς το πιστεύετε;

Υποσημείωση
Για να μη παρεξηγηθώ για τις παραπάνω εύλογες απορίες και σκέψεις μου το μόνο σίγουρο είναι ότι στις προσεχείς εκλογές θα πρέπει να καταψηφίσουμε τους υπαίτιους όλων αυτών των δεινών που βιώνουμε δηλ. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ …. τις Ελιές και τους …. Παραποτάμους τους!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *