Καμία αναγνώριση του «πλιάτσικου» των πλειστηριασμών

Η αρπαγή των τίτλων κάθε είδους ιδιοκτησίας που κατέχουν οι Έλληνες εισέρχεται πια στην πιο στιγνή μορφή της. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κρατική περιουσία.
Η διαδικασία «εξοικείωσης» των πολιτών με την ιδέα του ξεσπιτώματος…

καλλιεργήθηκε σταδιακά. Στην αρχή ήταν οι ενοχές για την κατάντια της χώρας, στη συνέχεια φτάσαμε στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και τώρα πια περάσαμε στην αρπαγή των τίτλων ιδιοκτησίας.

Η χώρα μας διαθέτει μεγάλα πλεονεκτήματα, τόσο στον γεωπολιτικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

Η αρπαγή των τίτλων αποτελεί για το Βερολίνο μια πανεύκολη διαδικασία, η οποία διεκπεραιώνεται από τα εδώ ενεργούμενά του. Οι αδίστακτοι υποτακτικοί, οι οποίοι υπακούν τυφλά στα κελεύσματα της Μέρκελ, δείχνουν να μην πτοούνται μπροστά στη δυστυχία που προκαλούν καθημερινά.

Η συνεχιζόμενη υπερφορολόγηση των Ελλήνων ένα μόνο στόχο έχει. Να επιταχύνει τη διόγκωση των ατομικών χρεών των πολιτών. Το γεγονός αυτό δεν έχει να κάνει με την αδυναμία του μέσου Έλληνα να ανταποκριθεί στις λογικές οικονομικές υποχρεώσεις του, αλλά με μια ληστρική πολιτική των Γερμανών που εφαρμόζει πιστά η ελληνική κυβέρνηση, η οποία δρα ως διεκπεραιωτής των συμφερόντων του Βερολίνου.

Δεν πρέπει ποτέ να αποδεχθούμε αυτήν την πολιτική, ούτε και να νομιμοποιήσουμε όλες αυτές τις διαδικασίες που αντιβαίνουν στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις που αντιτίθενται στην πολιτική της κυβέρνησης να τοποθετηθούν δημόσια και να δηλώσουν ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θα αναγνωρίσουν ποτέ καμιά διαδικασία αρπαγής των τίτλων ιδιοκτησίας που απορρέουν από τις συμφωνίες των μνημονίων.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *