Σαμαράς: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα

Δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα και να συνεχιστεί η λιτότητα, διαβεβαιώνει με συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς τονίζει πως οποιαδήποτε πρόσθετη βοήθεια ή διευκόλυνση δοθεί στην Ελλάδα…

θα δοθεί βάσει της προηγούμενης συμφωνίας, όχι ύστερα από νέα συμφωνία… Δεν θα είναι νέα μνημόνια- νέοι επαχθεις όροι, όπως κραυγάζουν κάποιοι.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το newsbeast υπογραμμίζει, στέλνοντας μήνυμα και στους δανειστές, ότι η χώρα πιάνει τους στόχους της και τα συμφωνηθέντα προβλέπουν ανακούφιση από το πρωτογενές πλεόνασμα, όχι νέα λιτότητα. 

Στο ερώτημα εάν, στην περίπτωση που οι δανειστές επιμείνουν για νέα μέτρα, θα προσφύγει στις κάλπες, αναφέρει πως κάναμε όσα συμφωνήσαμε. Θα τα κάνουμε μέχρι κεραίας, αλλά επιπρόσθετα μέτρα δεν θα πάρουμε. Ούτε επιτρέπεται να αποσταθεροποιήσω τη χώρα μιλώντας για πρόωρες εκλογές, τώρα που η Ελλάδα σταθεροποιείται… τόνισε.

Εξάλλου, ο κ. Σαμαράς απορρίπτει την πιθανότητα κοινοβουλευτικού ατυχήματος αλλά δηλώνει πως στην περίπτωση που βουλευτές της πλειοψηφίας αρνηθούν να στηρίξουν κυβερνητικό νομοσχέδιο, τότε αυτό δεν θα είναι ατύχημα αλλά δολιοφθορά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *