Σενάριο για Όρτα και ΠΑΟΚ

Μετά την ολοκλήρωσης της υπαγωγής του ΠΑΟΚ στη ρύθμιση των 100 δόσεων προς το Δημόσιο, το επόμενο θέμα που ασχολούνται στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι εκείνο του τεχνικού διευθυντή.
Όπως αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο της παρουσίας του στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ο γιος του (Γιώργος) και ο Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκονται στην Ισπανία για την αναζήτηση του διάδοχου του Ζήση Βρύζα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live SPORT», από χθες έχει προκύψει η πληροφορία ότι ένας από τους «εκλεκτούς» της διοίκησης είναι ο Βίκτορ Όρτα, ο οποίος κατέχει αυτή τη στιγμή ανάλογο στην Έλτσε. Το συμβόλαιό του Ισπανού με τον σύλλογο λήγει το 2017 και στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Σεβίλλη και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Εν τω μεταξύ, η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζει πρόταση ύψους 400 χιλιάδων ευρώ στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ. Το «φλερτ» με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό επανέρχεται μετά τον περασμένο Γενάρη και δεν αποκλείεται σύντομα να καταλήξει και σε… γάμο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *