ΡΟΔΟΣ: Όχι στη δημιουργία κέντρων υποδοχής παράνομων μεταναστών.

ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΡΟΔΟΥ

Εμείς η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ροδίτες και Ροδίτισσες, ηλικιωμένους και μικρά παιδιά που έδωσαν βροντερό παρόν στο κάλεσμα μας για να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι η Ρόδος ανήκει στους Ροδίτες και κανένας δεν μπορεί να την μετατρέψει σε τριτοκοσμική περιοχή με την δημιουργία κέντρων υποδοχής παράνομων μεταναστών.

Να είστε σίγουροι ότι η δική μας φωνή και η φωνή των 3000 και πλέον Ροδιτών που με ένα στόμα είπαν όχι στην δημιουργία των….
κέντρων αυτών, ακούστηκε μέχρι την Αθήνα.

Η προσπάθεια η δική μας αλλά και όλου του κόσμου δεν σταματάει εδώ. Θα είμαστε σε εγρήγορση. Θα πάμε σε όλα τα χωριά για να ενημερωθεί και ο τελευταίος κάτοικος του νησιού ότι η δημιουργία αυτών των κέντρων θα είναι η ταφόπλακα για το Σμαραγδένιο Νησί.

Οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και που ξεπερνούν τις 3500 θα παραδοθούν στα χέρια του Δημάρχου Ρόδου, ο οποίος από την αρχή ήταν συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια και θα τις δώσει όπως ο ίδιος δεσμεύθηκε στα χέρια του κ.Δένδια στην συνάντηση που θα έχει μαζί του τις επόμενες ημέρες. Επίσης σαν Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου θα τις χρησιμοποιήσουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρώσουμε και νομικά την απόφαση αυτή.

Στην συγκέντρωση τοποθετήθηκαν αρκετοί φορείς, ο Δήμαρχος Ροδίων, ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας κ.Χατζημάρκος, η Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Ιατρίδη ενώ επιστολή στήριξης έστειλαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Κόνσολας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Χατζηδιάκος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Ροδίων και τον κ.Χατζημάρκο καθώς και στους δημοτικούς συμβούλους που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε προς το Τυπογραφείο-Νίκος Χατζηκαλημέρης που μας στήριξε από την πρώτη στιγμή, στους ανθρώπους που συγκέντρωσαν υπογραφές στα χωριά εντός και εκτός Πολιτιστικών Συλλόγων και σε όλα τα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Σιαλούπ Ιωσήφ, Εγγλέζος Παναγιώτης, Ισκά Μαρία, Ντίνας Παναγιώτης, Τζαμπάζης Αντώνιος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *