Οι “αντάρτες” της ΝΔ και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

Ιδιαίτερα σκεπτικός εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ το σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αρχίζει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο πρωθυπουργός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό αφού όπως όλα δείχνουν η οικονομία της χώρας μας μπορεί να ξαναμπεί σε ….
σταθερή τροχιά.

Το επόμενο εξάμηνο θα καθορίσει και τις τελικές αποφάσεις του κ. Σαμαρά.

Το αγκάθι όμως που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου είναι οι «αντάρτες».

Αρκετοί είναι αυτοί που ίσως καταψηφίσουν τα μέτρα όταν αυτά έρθουν στη Βουλή προς ψήφιση…

Στην κατηγορία των «υπόπτων» κατατάσσονται οι Νικήτας Κακλαμάνης, Γιώργος Βλάχος, Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίτης, Γιώργος Κασαπίδης, Γιώργος Ορφανός, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νίκος Σταυρογιάννης, Ηλίας Βλαχογιάννης καθώς και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πρωθυπουργός εκτιμά πως οι «γαλάζιοι» βουλευτές όταν έρθει η ώρα θα «λογικευτούν» και θα ψηφίσουν τα μέτρα αφού ξέρουν και οι ίδιοι πως σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε πτώση της Κυβέρνησης και εκλογές…

Σε περίπτωση όμως που υπάρξουν διαφορετικές απόψεις από τους βουλευτές ο κ. Σαμαράς είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τη διαδικασία των διαγραφών.

Εν τω μεταξύ η κυβερνώσα παράταξη και κατά κύριο λόγο ο ίδιος ο πρωθυπουργός δείχνουν να διατηρούν τη δύναμή τους.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», πολλοί είναι οι πολιτικοί αναλυτές που αναφέρουν ότι «Ο κ. Σαμαράς αποτελεί θετική έκπληξη.»

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στις έρευνες που διενεργούνται κατά καιρούς, φαίνεται να τραβά μόνος του το κάρο της Κυβέρνησης.

http://www.briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *