«Ξέρει για ΑΕΚ ο Φαν Ντερ Φάαρτ»

Ο ατζέντης του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ δηλώνει πως ο Ολλανδός γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά προς το παρόν έχει το μυαλό του στο Αμβούργο.

Ο Ρόμπερτ Χέερλινχς, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και τόνισε πως έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως το μέλλον του παίκτη θα καθοριστεί μετά το τέλος της διαδικασίας των πλέι – οφ παραμονής στη Μπουντεσλίγκα, όπου συμμετέχει η νυν ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χέερλινχς:

Για το αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Αυτά που μπορώ να σας πω δεν είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Υπήρξαν επαφές, έχουμε μιλήσει, αλλά όπως μπορείτε να καταλάβετε δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες».

Για το αν ο παίκτης εμφανίζεται θετικός να παίξει στην ΑΕΚ: «Ο Ράφαελ ξέρει για την ΑΕΚ. Ξέρει για το πρότζεκτ της συγκεκριμένης ομάδας, γνωρίζει ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και ότι η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα. Δεν είναι αρνητικός στο να έρθει, αλλά προς το παρόν έχει μία σπουδαία προτεραιότητα. Έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με το Αμβούργο, τα μπαράζ της παραμονής και τη δεδομένη στιγμή δεν θέλει να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Θέλει να είναι συγκεντρωμένος ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία και μετά θα αποφασίσει».

Για το αν οι απαιτήσεις του είναι 4 εκατομμύρια ευρώ: «Αν ήταν μόνο το οικονομικό το θέμα, θα είχαμε συμφωνήσει ήδη με την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, η οποία πρόσφερε μέσω του MLS περισσότερα από αυτό το ποσό που αναφέρατε. Δεν σκέφτεται μόνο τα λεφτά ο Ράφαελ. Τον ενδιαφέρει η προοπτική της ομάδας στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Το lifestyle του ποδοσφαίρου». Για τον όρο «lifestyle»: «Θα ήταν ιδανικό το σενάριο να επιλέξει να παίξει σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League. Θα ήταν καλό για την καριέρα του και τους στόχους που έχει θέσει. Ο Ράφαελ δεν συμβιβάζεται εύκολα και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει. Έχει υψηλούς στόχους, αλλά όπως προανέφερα, καθετί στην ώρα του…».

Για το αν θα γίνει ραντεβού με την ΑΕΚ και ποιες άλλες ομάδες ενδιαφέρονται: «Λογικό δεν το θεωρείτε να υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι; Υπάρχουν ομάδες από την Ιταλία, την Τουρκία, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Με την ΑΕΚ υπάρχουν ανοιχτές διαπραγματεύσεις. Ξέρουν τι θέλουμε και πού θα μας βρούνε».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *