Οι …μιζοτσολιάδες

Γράφει η Λέττα Καλαμαρα

Η Ελλάδα προσπαθεί μάταια να σπάσει τα εκ γενετής δεσμά της και να απαλλαγεί από τους ντόπιους δέσμιους της, τους αιώνιους κοτζαμπάσηδες…

Ο ίδιος της ο εαυτός αρνείται να αναπτυχθεί όπως έκανε τόσες άλλες φορές στο παρελθόν, δολοφονώντας, αναθεματίζοντας και εξοβελίζοντας κάθε ελεύθερο στοιχείο της.

Μία χώρα δομημένη στην υποδούλωση τρώει τις σάρκες της διαχρονικά και αντικαθιστά επί γενεές τους ντόπιους δήμιους της κατά βάση κληρονομικά. Από τους “γερμανοτσολιάδες” του ’45 που δεν έφυγαν ποτέ, φτάσαμε τρεις γενιές σχεδόν μετά στους μιζοτσολιάδες του 2015, στο νέο αιώνα. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές της Μεταπολίτευσης, της δικτατορίας της μίζας, έρχονται ξανά στο προσκήνιο, καταλαμβάνουν τις κρατικές θέσεις, αλλάζοντας αμφιέσεις καπηλευόμενοι ξεδιάντροπα και την ψηφιακή γενιά της παγκόσμιας επανάστασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ εφαρμόζουν ανιαρά το ίδιο σύστημα. Κομματικό Κράτος, παραβίαση των δημοκρατικών διαδικασιών της Βουλής, οικειοποίηση των μέσων ενημέρωσης, φόρους στο λαό, αδιαφάνεια στις κρατικές προμήθειες και άκρατο και αλόγιστο δανεισμό από όπου και εάν είναι, με μόνη υποθήκη τις επόμενες γενιές και τη ζωή τους. Το αποτέλεσμα είναι βέβαιο όπως και στις προηγούμενες φορές. Παράδοση της εξουσίας, ακόμα πιο σύντομα αυτή τη φορά σε κάτι νέο που θα δημιουργήσει η παγκόσμια φύση.

Οι Μιζοτσολιάδες αναμένουν την επόμενη ημέρα, που επιτακτικά απαιτούν να είναι ίδια με την προηγούμενη και αναμένουν στην ουρά το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Τσίπρα- Καμένου που θα ξεπλύνει τα πολεμοφόδια τους, το μαύρο χρήμα που εξευτελίζει την Ελλάδα στην οικουμένη, προκαλώντας πια τη θλίψη και τον παγκόσμιο αποτροπιασμό, με την εμμονή μας στον εκβιασμό για την ύπαρξή μας. Είναι έτοιμοι να καταβάλουν στο Κράτος το μπαξίσι του 10%-20% για να εξασφαλίσουν τα αποκλειστικά δικαιώματά του στον έλεγχο για άλλη μία γενιά.

Η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα κάστα 40άρηδων, τους αγωνιστές της μετα-μιζαδόρικης εποχής, αντίστοιχη της μετα-σοβιετικής εποχής στην Πολωνία, τη Ρουμανία και την Τσεχία, που θα αντικαταστήσουν τη σάπια κάστα των Μιζοτσολιάδων. Τους αμετανόητους λιγδιάρηδες της συναλλαγής στα νοσοκομεία, στα υπουργεία, στην εκκλησία, στο στρατό, στα media. Μία κάστα, μία νέα αστική τάξη που θα δημιουργήσει για τα παιδιά της ένα νέο κράτος, θεμελιωμένο αποκλειστικά σε ευρωπαϊκές βάσεις.

Όλες οι άλλες θεωρίες της Ανατολής είναι απλά μεταμφιέσεις του ίδιου παλιάτσου που οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. Έναν κακόγουστο θίασο την παράσταση του οποίου σε λίγο κανείς δεν θα θέλει να δει.

Αν ο κ.Τσίπρας επιμένει να παίζει το ίδιο έργο, κατακεραυνώνοντας το χθες μόνο στα λόγια και προστατεύοντας το στην πράξη και με Νόμους, να φλερτάρει και να επιστρατεύει τους Μιζοτσολιάδες, οφείλει να αποχωρήσει το γρηγορότερο και να παραχωρήσει την εξουσία σε έναν άλλον νέο, πιο ικανό, πιο ιδεολόγο ηγέτη.

Πριν φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και βρεθεί στα αζήτητα της ιστορίας, σε ένα παλιόσπιτο ξεχασμένος και από τους οπαδούς του, στο σπίτι του ηθοποιού της πολιτικής…

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *