ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ

Γράφει η Αργυρούλα

Λίγο πριν πέσω για ύπνο, κάθομαι και σκέφτομαι για την αυριανή μέρα που θα πρέπει να σηκωθώ επιτέλους από τον καναπέ και να πάω στην Θεσσαλονίκη.
Κι όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι.
Δεν ξέρω σε ποια πορεία να πάω. Βέβαια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πρόγραμμα…αλλά φοβάμαι πως θα τα κάνω μαντάρα στο τέλος.
Για βοηθήστε με σας παρακαλώ. Λοιπόν έχουμε και….
λέμε.

Αφού πιω τον πρωινό καφέ μου, μπορώ να sindonist-ο και να ροβολήσω προς την Πλατεία Αριστοτέλους. Χμμμμ ωραία με βολεύει η ώρα, σκέφτομαι. Και μπορώ να καθίσω μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας. Άμα βαρεθώ όμως μπορώ να φύγω, ε;

Ο ήλιος αρχίζει και με βαράει κατακέφαλα κι όσο σκέφτομαι τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, τόσο πιο πολύ νευριάζω.

Δεν περνάει και η ώρα….

Πότε θα δείξει 6 το ρολόι; Γιατί στις 6 θα πρέπει νάμαι μπροστά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου μαζί με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

Αλλά παράλληλα θα πρέπει νάμαι και στην Εγνατία που θα γίνει η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην Πλατεία Αριστοτέλους με το ΠΑΜΕ.

Κι έρχομαι τώρα εγώ η χωριατοπούλα και ερωτώ. Που ΠΑΜΕ ωρέ παιδιά; Πόσα κομμάτια πρέπει να γίνω για να προλάβω μέσα σε μια ώρα νάμαι σε 3 μέρη;

Είπαμε να διαμαρτυρηθούμε αλλά όχι κι έτσι.

Κι ας υποθέσουμε ότι τριχοτομούμαι και τα προλαβαίνω όλα. Λίγο στην μια συγκέντρωση λίγο στην άλλη, όλοι ευχαριστημένοι θάμαστε στο τέλος.

Επιτέλους πήγε 7 η ώρα. Βουρ για την Καμάρα. Μισό να σκεφτώ ποιοι θάναι εδώ. Α ναι ναι, μέλη του αναρχικού χώρου.

Και την ίδια περίπου ώρα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Πλατεία Συντριβανίου.

Ουφφφφ τα πρόλαβα, ευτυχώς.

Τιιιιι δεν τελειώσαμε ακόμη; ΕΛΕΟΣ!!!

Αργά το απόγευμα θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα κομβόϊ αυτοκινήτων. Δεν αντέχω Θεέ μου να τρέχω πίσω από τα αυτοκίνητα, νισάφι πια απόκαμα. Έλιωσαν οι σόλες μου να τα προλάβω όλα.

Καλά ντε, μην βαράς. Πες μου που θα συγκεντρωθούμε, να πάω. Τι; Οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστές πορείες; ΑΑΑΑΑα τα νεύρα μου. Και που θα καταλήξουμε; Στο Βελλίδειο συνεδριακό Κέντρο; Πάλι καλά, θα πάρω μια ανάσα εκεί, ελπίζω τουλάχιστον.

Τελειώσαμε ή όχι ακόμη; Έχω και τους φορτηγατζήδες να πάρω από πίσω; Που θα συγκεντρωθούν αυτοί; Ααα δεν οριστικοποιήθηκε ακόμη το πρόγραμμα(δόξα το θεό).
Κουράστηκα μόνο με την ιδέα ότι θα πρέπει να τα προλάβω όλα αυτά αύριο. Κι έτσι σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να καθίσω στο σπίτι και να πάω κάποια άλλη φορά, εσείς τι λέτε;

Υ. Γ. Για μια φορά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και να γίνει μόνο μία συγκέντρωση; ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *