Συμβουλεύουν εγκύους και λεχώνες στη σκιά της τραγωδίας στο ΠΑΓΝΗ

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία στη σκια της πρόσφατης τραγωδίας με το αγγελούδι που ξεψύχησε από ασιτία στο ΠΑΓΝΗ προχωρά η 7η ΥΠΕ Κρήτης που…

διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις σε νέες γυναίκες σε θέματα που αφορούν σε θέματα που αφορούν στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας.

Η συμβουλευτική υποστήριξη θα παρέχεται μία ημέρα ανά 15ήμερο και συγκεκριμένα κάθε 2η και 4η Τρίτη κάθε μήνα, από τις 10.00 έως τις 12.00 το πρωί στο χώρο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολίτη σε θέματα Υγείας (ΚΕΠΥΚΑ), που βρίσκεται στο ισόγειο της υπηρεσίας, στην οδό Σμύρνης 26.

Για αυτόν τον μήνα, οι ημερομηνίες υλοποίησης της δράσης παροχής συμβουλών και ενημέρωσης είναι οι ακόλουθες:

 Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ειρήνη Παναγιωτάκη, μαία, στο τηλέφωνο 2813 404434, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να ορίζεται το ραντεβού τους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης που υλοποιείται από τη Δ/νση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Πολιτικών Παροχής Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αφορμή και το πρόσφατο περιστατικό θανάτου του βρέφους από τη Λέρο.

Ανάλογα με την ανταπόκριση των ενδιαφερομένων γυναικών και την αξιολόγηση των αναγκών που θα προκύψουν, το πρόγραμμα των συνεδριών θα διαμορφώνεται και θα εμπλουτίζεται και με άλλα θέματα όπως, αντισύλληψη, πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, πρόληψη καρκίνου μαστού και καρκίνου τραχήλου μήτρας, εμμηνόπαυσης κ.α.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *