ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

Eπειδή γράφονται πολλά και πολλοί προτρέχουν θετικά ή αρνητικά, σκεφτήκαμε να γράψουμε κάποιες σκέψεις για τις πρώτες ώρες της νέας “αριστερής” ημέρας που ξημέρωσε στην χώρα…

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ

Όσοι ωρύονται για το ότι δεν όρκισε τον Τσίπρα ο Ιερώνυμος, θα απαντήσουν επιτέλους στο εξής απλό ερώτημα;
Θέλουν ο Τσίπρας να είναι άθεος ή όχι;
Διότι όταν πήγε στο Αγ. Όρος και είπε ότι θέλει να μείνει μόνος του με την εικόνα της Παναγίας, ενώ έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει, όλοι εκόπτοντο ότι είναι υποκριτής!
Τώρα όμως θέλανε να υποκριθεί τον πιστό και μάλιστα με όρκο στην Αγία Τριάδα στην οποία δεν πιστεύει!Ενώ όλοι οι μασόνοι που ορκίζονται στο όνομα της Παναγίας Τριάδος και μετά πουλάνε το λαό είναι καλοί!
 Μα αυτούς μαύρισε ο λαός!

Βέβαια και αυτοί που το είδαν θετικά ως άθεοι, πάλι λάθος το είδαν. Ήταν καλό, λέει, διότι δεν μπορεί η Εκκλησία να επεμβαίνει στα του κράτους και να επιβάλλει τον όρκο.

Ο όρκος όμως, “Εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος” επεβλήθη από τους αγωνιστές που έστησαν το κράτος μας με το αίμα τους, διότι αυτοί πίστευαν στον Χριστό. Από τους ίδιους τοποθετήθηκε και σαν αρχή και επικεφαλίδα του Συντάγματός μας!

Επομένως εμάς δεν μας ευχαριστεί ο πρωθυπουργός ενός έθνους οδηγού των άλλων εθνών προς την Ορθόδοξη Πίστη, να μην ορκίζεται “Εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος” διότι δεν πιστεύει σε Αυτήν, αλλά αφού δεν πιστεύει καλώς δεν ορκίστηκε ψεύτικα και υποκριτικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *